Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-23-2005, 04:32 AM   #4
Tathar Elanessé
ÇaKaL Üye

Tathar Elanessé Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 145
Üye No: 602
İtibar Gücü: 2062
Rep Puanı : 29938
Rep Derecesi : Tathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond reputeTathar Elanessé has a reputation beyond repute

bencede coca-cola yalnız geçenlerde bir mail aldım coca-cola firmasınla ilgili bence feyk ti ama gerçekte olabilir gerçegi bilen arkadaşlarımız varsa bizi bilgilendirirse sevinirim mail coca-colanın yıllık kar payını israil ordusuna bıraktıgıyla ilgiliydi ve oldurulen filistinlilerin resimleri vardı...
açıkçası ilk okudugumda ürperdiğimi hissettim ve her coca-cola içişimizde bu katliamda bir payımız oldugunu soyluyordu

NOT: ben bunların dogru oldugunu soylemiyorum sadece gordugumu anlatıyorum ve gerçegi bilen bir arkadaşımız varsa anlatsın diyorum
yanlış anlaşılmaların olmaması dilegiyle
DİP NOT: BEN OYUMU COCA-COLA YA VERDİM
Tathar Elanessé çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla