Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-29-2006, 03:10 PM   #5
zapata
Daimi Üye

zapata Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 71
Üye No: 8584
İtibar Gücü: 1549
Rep Puanı : 3025
Rep Derecesi : zapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud ofzapata has much to be proud of

Alıntı:
İlk Gönderen walsman07
BÜTÜN KÜRTLERİ TÜRKİYE’DEN KOVACAĞIZ,
BAŞKA YOLU YOK.
SORUN BÖLÜCÜLÜK VEYA TERÖR DEĞİL,
SORUN KÜRDÜN TA KENDİSİDİR.

dostum öncelikle bunlar ya senin yada başka bir yerden alıntı olarak yapmış olduğun bir düşünceden ibarettir.sen zannediyormusun ki pkk da çatışan teröristlerin sadece kürt olduğunu?bu çok büyük bir yanlıştır.sen deli değilsin bizde senin peşinden kuyuya atlayan akıllılar değiliz...biraz mantıklı ol.senin örnek verdiğin olaylar türkiyenin ayıbıdır.kürtlerin değil..doğuya asker gönderdiği gibi hizmette götürseydi belki her şey daha güzel olurdu..doğudaki kürdün hakkariden gelip istanbulda senin k.çını temizlemeye çok meraklı olduğunu mu sanıyorsun..

bütün kürtleri öldürdüğünü farzet.hadi öyle olsun..bu sefer de bir laz ayaklanması başlar..olmadı çerkez olmadı ermeni...bunların olması içten değil...çok renkli olmak bir ayıp olmaktan çıkmalı..bunu unutma ülkemizin bulunduğu konumu çekemeyen o kadar çok düşman var ki...senin benim göremediğim...önce bunu anlaman gerekiyor.

basit insanlar,kişileri
normal insanlar,olayları,
üstün insanlar,fikirleri tartışırlar...

senin açmış olduğun konu basite hitap ediyor...

bir türk olarak bunu gördüm yazında....
bence söylecek başka söz yok fikirle tartışın nedenlerini araştırın