Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-11-2006, 03:48 PM   #3
Angel of death
Daimi Üye

Teşekkür Etme: 40
Üye No: 3837
İtibar Gücü: 1695
Rep Puanı : 11661
Rep Derecesi : Angel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond reputeAngel of death has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen deniz132
bu saçmalıklara nasıl inanabilirsiniz bu sözlerin uydurma olduğu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerince yalanlandı ve davalar düştü. Hepimiz gibi Ahmet KAYA da vatanını severdi ve vatan özlemiyle öldü.Onu sağken yuhlayanlar şimdi onun yapmak isteyipte yapamadığını yapıyorlar.
bi kere ben ahmet kaya denen herifin Türkiye Cumhuriyetini sevdiğine kesinlikle katılmıyorum. kaldı ki bir tarafta pkk bayrağı, diğer tarafta abdullah öcalan bağrağı asılı sahnelerde konserler verdiğini sen daha iyi biliyosundur ki ben gözümle gördüm. ayten arkadaşımızın yazdıklarına da aynen katılıyorum. bu adamın yada bu gibi diğer kişilerin kaset, cd, vs almak pkk ya katkı sağlamaktan başka bir şey değildir.