Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-11-2006, 09:36 PM   #18
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1987
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen playa_777
ilk önce ahmet kaya ya allah ramet eylessinn diyorum..ahmet kaya dinini hic inkar etmedi!kurd pkkli..ahmet kaya edoldir ve sarkilarini ben bir türk olarak 24 sat dinlerim..pkk li diye sarkilarini dinlemeyim mi??ona bakarsaniz ibrahim tatlises de kürt onu dami dinlemeyim??mahsun kirmizigül??ayrimcilik yapmayin lütfen..ahmet kayanin bir kilipi vardir belki bilen vardir..http://www.youtube.com/watch?v=JjiVuwlXM_M ahmet kaya is the best!!saygilarla
kimsenin kürtlüğüne bişey söylemedim ben dikkat edersen..
PKK lı sıfatını kullandım PKK lı olduğunu kabul ediyosun demekki ve hala destekliosun dinlediğin adamı sadece sadece kütlesiz müzik olarak görme o adam senin onun müziğini dinlemek için verdiğin paraları hür yaşadığın vatanına hıyanet amacıyla kullandığı için bu adama tepki bu kadar büyük ....
Kimsenin ırkına bişi söylemeye hakkımız yok ama eğer bölücü örgütle bi sempatisi varsa hepsini allah bin belasını versin...