Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-16-2006, 05:01 PM   #49
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3952
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen carsi
DOĞRUSUDA BUYDU ZATEN..ÖZELDEN HALLOLMASI GEREKİYORDU..AMA KİLİTLENEN BİR KONUM VAR GELİYORUZ DİYE, ORADA NİTE DENEN ARKADAŞIN YAZDIKLARI KESİNLİKLE DOĞRU BİR HARAKET DEĞİL..

BİR ŞER SÖLYLEYİP BU KONUYU TAMAMEN KAPATICAM..

ORADA NİTE BANA YAZIP YAZIP SONRA LAFIM HERKEZE DEMESİ ÇOK ÇOCUKCA..

BİR BAŞKA VE EN ÇOK ÜZÜLDÜĞÜM VE SİNİRLENDİĞİM KONU NİTE NİN BENİM BEŞİKTAŞLILIĞIMI SORGULAMASI.O YAZIYI ORADAN KALDIRMANIZI RİCA EDİYORUM.
arkadaşım nite dediğn arkadaş forumumuzda yok!!! o kişi forum yetkililerinden niket tir konuyu incelediğimde aşırıya kaçan msj kimin ise sildim yani sen veya başkası olarak ayırd etmeden ve şuan konuyu göremiyorsun ama orda niketin de konusu yorumu var editlenen yani yaplanlar san karşı şahsi değildir ve olayı şahsileştirme...ve bu konu burda kapansın lüfen cvp yazmayın eğer şahsi görüşünüz varsa konuyl ailgili altta msn adreism yazıyor...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla