Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-20-2006, 02:55 PM   #3
blAcksmith
Bağımlı Üye

blAcksmith Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 278
Üye No: 8785
İtibar Gücü: 2467
Rep Puanı : 36043
Rep Derecesi : blAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond reputeblAcksmith has a reputation beyond repute

kötü olan herşeye sabretmek.nasıl olur bilmiyorum.ozaman hertakım herhocaya sabretsin.ben bir taraftar olarak beşiktaşta ışık görmüyorum.tigana 1 yıldır tükiyede takıma verdiği hiç bişey yok.sezon başı diyordu.öyle bir kondisyonumuz olacakki rakip takım boğulacak.ama bakıyoruz hızlı hücüma çıkamayan bir beşiktaş,oyunda tempo neredeyse hiç yok.savunma allaha emanet.kanatlar çalışmıyor forveti oynatamıyorlar.aynı mevkiden 4 oyuncu var forvet arkası(delgado,kleberson,ricardinho,burak)ama hepsini farklı yerlerde oynatınca verim alınmıyor.stoper toraman sağ bek oynuyor.forvet arkası kleberson libero,ricardinho sol kanat,libero koray savunma göbeği.kimse yerinde oynamayınca sorunda böyle çıkıyor işte.yerinde oynayan tek runje var sanırım.bu takımdan acilen kleberson,bobo gönderilip bi savunma,bir ekmeğini taştan çıkarabilen bir forvet(nobre hazırcı) birde libero alınmalı.önündeki defans kötü olduktan sonra runje ye suç bulunulması pek mantıklı gelmiyor
"BEŞİKTAŞ" Ömür Değil Ölünce Bitsin..

BeşiktAşımız ile ilgili son haberler

Moderator başvurusu için tıklayın
blAcksmith çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla