Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-23-2006, 12:38 AM   #8
serkanoksuz
Müstakbel Üye

serkanoksuz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 29
Üye No: 19022
İtibar Gücü: 1522
Rep Puanı : 8341
Rep Derecesi : serkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond reputeserkanoksuz has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen M@D_VIPer
bırak bayanlara soramayı burada tercrübe konuşuyor Ama baştan söylim açıkca...Çekingen olursan çok şey kaybedersin...Artık kızlara masum erkekler hoş gelmiyor...Rahat olacaksın kızın karşısında...Hatta küçük tepeleri ben yarattım havan olsun abartmadan....Sakın öyle ilk anda çok yüz verip çok iltifatlar edip iplerini eline verme....Normal bir sohbet arasına isteklerini sıkıştır...Ona açılacaksan hayatını anlatarak örneklendirmeler yap...Direk söyleme herşeyi...Biraz edebiyat parçala biraz göz boya sözlerinle...Yapabiliyorsan uzat cümlelelerini karıştır ki ilgiyi sana yöneltsin...Davet etmekten korkma..REd yanıtını almaktan da korkma sakın...Ya bu ara sıkılıyorum şu bu perşembe günü sinema ya gidicem napim tek kaldım kimse de yok gibi önce bi yokla...baktın sezdin..Hemen "sen de gelsene..hem otururuz bişeyler felanda içeriz" gibi klişe ama işe yarar cümleler kullan...Yaşını felan bilmedğim için genle şeyleri anlattım..Takıldığın yer olursa bana gel...
sağolasın dostum önerilerine uymaya çalışacağım umarım işe yarar :biggrin:
Ben aslında bu konuyu bir kadın ağzından öğrenmek istiyordum sonuçta birçoğu aynı duyguyuu paylaşıyorlar:p