Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-24-2006, 07:02 AM   #18
GeCeLeR
Guest

Üye No:

Alıntı:
kendiniz olun arkadaşlar..ne iseniz osunuz..alçak dağları ben yarattım havasında dolaşan erkeklerden sadece kendini bir şey sanan kızlar hoşlanır ki tencere yuvarlanır kapağını bulur bu sayede..utangaç mısın belli et abartma ama..tuttuğunu koparan cinsten misin belli et..ben buyum de..lafı da eveleyip geveleme..sizin sandığınız gibi kızlar artık süslü laflardan joşlanmıyor..en azından ilk veya ikinci buluşmada..şiir mi seviyorsun söyle gitsin ki karşındaki insan senin ne olduğunu bilsin ve ona göre davransın..ne demiş mevlana ''ya göründüğün gibi ol ya olduğun gibi görün.''

bundan ibaret karşındaki kim olursa olsun kendi farklı gösterme yapmacık olma unutma ki karşındaki de bir insan nihayetinde uzaydan gelmedi üstelik de bir bayan..
iyi düşün içinden geldiği gibi davran kırıcı olma yeter..ve asla küfür etme..

BUDUR !!!!!

Alıntı:
sanki kişiliğine laf ettim..yazdığın mesajdan bir iki cümle alıntı yaparak örnek verdim neden cevap verme gereği hissediyorsun ki?
sen yaşadıklarını düşüncelerini yazmışsın ben düşüncelerimi yazdım..burası herkesin düşüncelerini forum kuralları çerçevesinde istediği gibi paylaşabildiği bir ortam değil mi benim yazdıklarım seni neden rahatsız etsin ki?
kısaca benim sana veya kişiliğine laf söylediğim yok bu yüzden yanıt verme gereği hissetmene de gerek yok..cümlelerini örnek alarak bir şeyler söylemem sana laf söylediğim anlamına gelmez..eğer sana karşı bir şey söylemek istiyorsam da şu anda yaptığım gibi alıntı yaparak yazarım..saygılar...

EE SEN BUSUN ... BEN DİYORUM BU KIZ BAŞKA .......

Son düzenleyen: GeCeLeR; 09-24-2006, 07:06 AM..