Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-27-2006, 08:57 PM   #14
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Toplumu kutuplara ayırmak hoş bir şey değil! Ancak sarıklı şalvarlı (kıyafeti ilgilendirmez gerçi) kişilerin tarikatlarda güttüğü laik cumhuriyet karşıtı propagandaları ve güttüğü amaçların aynını > lacivert çizgili takım elbiseli şahıslarda güdüyor ve biz bu şahıslara "çağdaş-modern-demokratik-laik" düşünceyi aşılayamayacağımıza göre (gerçektende bir fikre angaje olmuş bu şahısları çevirmek mümkün değil > "değiştim" diyenin de hali ortadadır) o zaman bunları ortaya çıkarmak ve aramızdan soyutlamak gerekir diye düşünüyorum naçizane... Ancak onlar ellerine fırsat geçince bize yapacaklarını bizim onlara yapmamız icap etmez...

Özetle ben ülkenin bölünmesini ve geriye gitmesini önlemek için gerekli ayrımların yapılması gerektiğini savunmuş bulundum... Yoksa kardeşlik, demokrasi, bütünleşme, özgürlük, haklar vs. adı altında yapılan propagandalarla ülkeyi geriye götürmek ve de bölmek isteyenler yollarını buldular > iktidara dahi geldiler...

Yorumlar için teşekkürler...:smile: