Tek Mesajı Görüntüle
Old 09-30-2006, 10:47 PM   #6
alexdesouza20.07
ÇaKaL Üye

alexdesouza20.07 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 136
Üye No: 7326
İtibar Gücü: 1817
Rep Puanı : 11245
Rep Derecesi : alexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond reputealexdesouza20.07 has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen DJIN Mesajı Göster
böyle ince virgüllü küsuratlı hesaplarla olmaz bu iş...
"Zorluklar Galatasaray için geçerli değil, çünkü hep zoru başardı. Galatasaray bir Avrupa takımıdır ve adının geçtiği yerde de her şey mümkün. Bunu geçmişte ispat etti. Gittiği her yerde gereken saygıyı görüyor" kesinlikle doğru.. geçen senelerin puanlarınabakarak galatasaray o kadr da büyük bir takım diil derseniz...
Galatasaray da aldığı puanları diil elde etiği başarıları gösterir bugun dünyanın en büyük takımlarını Gs tek tek eleyerek uefa kupasını ve ardından süper kupayı almıştır...
FenerBahçe de bunları yapsın kimsenin fener o kadar da büyük bir takım diil demeye hakkı yoktur....

bu arada alıntı yaptığını biliyorum kanka... ben yoruma cewap yazdım sana deil...

renkdaş bizim amacımız tartışma deil... Biz sadece artık övünmenin bitmesini istioruz.tmm gs çok iyi şeyler yaptı ama bi yılda yaptığını son 5 yılda eritti..
Keşke yine o günlere dönsede ülke puanı artsa..

Biz artık övünme deil skor, puan istioruz.. bu hem gs hemde FB için geçerli..

Altın sarısı bir güneşin lacivert okyanuslarına gömün bizi. Bırakın üzerimizde çubuklu forma yüreğimizde sevdası kalsın!

alexdesouza20.07 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla