Ben asıl isyankar130 nickli şahsın çakal olduğunu biliyordum da işte yukarıdaki mesajındaki gibi hırlamasını bekliyordum...! Sonunda zaten ne mal olduğunu bildiğimiz bu zat içindekileri kusmuş bulunmaktadır. Mesele kürt meselesi değildir! Mesele ******** olup olmama meselesidir! KLurtuluş Savaşı ile elbirliğiyle emperyalistlerden kurtardığımız bu vatanımıza hainlik edip etmeme meselesidir...!!
isyankar130 ve kendi gibi düşünen nice ********ler; yeri geldiğinde demokrasi, insan hakları ayaklarına yatarsınız kardeşiz dersiniz; ancak içinizdeki yılanı biliriz! İşte böylesiniz ekmek yediğiniz yere ihanet edersiniz. Irak'ta şeytanla işbirliği yapıp, yaşadığı yerleri ABD'ye peşkeş çeken kukla devletin lideri olan kürtlerden bir farkınız yok... Sizler yeri geldiğinde kenara çeklilir hak adalet ayaklarına yatar > kendinizi biraz güçlü hissettiğinizde de böyle köpek gibi havlarsınız, maval okursunuz...!!! İşte isyankar130 nickli ve onun gibi düşünen ********ler kendi içlerindeki kini kustular...
Başımıza keleş mermisi sıkacakmışsınız >>> Sıkarsınız işte böyle buradan atıp tutar bol bol sıkarsınız... Siz o mermileri bebeklere, çocuklara sıkarsınız ve de karşısına açıkça savaşa çıkamadığınız sizin namusunuzu koruyan Mehmetçiklere hain pusularla anca mermi atabilirsiniz...!!
Bugün Irak'ta amerikan askerleri binlerce kadına tecavüz ediyor > bunun gerçekleşmesine hizmet edenler kürtlerdir... Kukla da olsa namusumuz da elimizden gitse de ayrı bir devletimiz olsun diyen kürtlerdir. VEEE şimdi senin ve senin gibilerin de Irak'taki namussuz kürtlerden farkı yoktur....
Sizler Kurtuluş Savaşı ile emperyalist ülkelerden bağımsızlığını, dolayısıyla > can güvenliğini ırzını namusunu korumayı başarabilmiş bir ülke halkının askerine > herkesin namusunu koruyacak olan askere kurşun atarsınız.... Sonra da şeytanla işbirliği yapar yaşadığınız yerleri ABD'ye bile peşkeş çekersiniz... İşte bu yüzden bölücü olan ve ben Türkiye Cumheriyeti vatandaşıyım diyemeyen tüm kürtler namuslarını dahi satacak olan ********lerdir....!!! Ayhnı isyankar130 nickli şahıs gibi....
Bugün İktidardaki aciz hükümetten dolayı birazcık bi taraflarınız kalkmış olabilir AMA unutmayın ki tüm Türk Milleti karşınızdadır. Ve hiçbir zaman emelinize ulaşamayacaksınız...!!!