Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-05-2006, 06:36 PM   #6
scarface
Müstakbel Üye

scarface Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 1010
Rep Derecesi : scarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura aboutscarface has a spectacular aura about

Bana çok platonik aşık olan oldu. Şimdi bir kız olarak kendileri bana karşı hislerini açıkça söyleyememişlerdi ama yine de hal ve hareketlerinden ne düşündükleri belli oluyordu; diğer arkadaşlarım da beni uyarırlardı (bu kız içine düşücek gibi, çıkma teklif etmeni bekliyor vs...).

Şimdi açıkçası beğenmediğim birisinin bana karşı ilgisini farkettiğimde araya biraz daha mesafe koyar, samimi olmamaya çalışırdım ve de özellikle gözlerimi kaçırtırdım. Ama şimdi yaş 27'ye gelince ah ulan bu ve şu fena değildi dediklerimizde olmuyor değil

Ancak 12 yıl boyunca platonik aşk patoılojik bir vaka... Sonuçta o şahıs evlenmişse gerçekliğin farkına varmış demektir...

Ben de zamanında platonik olarak aşık oldum diyebilirim. Sonuçta aşkınız o kişinin kusursuz olmadığını görünce sönüveriyor...:p

Diğer bir husus bana platonik olarak aşık olan birisinin düğününe gidecek kadar da kötü birisi değilim:biggrin: