Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik
bakın bizi dilimizden soğuta bilirsiniz karşı çıkarsınız konuşturmassınız (yapamazsınızda). ama şunuda unutmayın bizim içimizdeki kürtlük sevdası amed sevgisi hiç bir zaman yok olmaz. şimdi benim önüme pkk atıp sayfalarca yazı yazarsınız. neden? bana kürtçe konuşma diyen bir yazıya karşı çıkıyorum diye. bırakın arkadaşlar kimi susturmaya çalışıyorsunuz? benim ana dilim kürtçedir öleme kadar da kürtçe kalacak. nasıl manevi değerlerinize saldırı yapıldığından karşı çıkıyorsanız bizde karşı çıkarız vede bu bizim en doğal hakkımız değilmi?. benim dilime dil uzatan önce kendi dilini kurtar sonra gel bana de kürtçe konuşma. çok iyi bir politika size yapılan politikayı bizim üzerimizde yapmya çalışıyorsunuz çok sekisiniz değil mi? manevi değerlerini yitirmiş biri benim gözümde insan değildir. siz ne yaparsanız yapın bizim manevi değerlerimizi kaybettiremiyeceksiniz.bu oyunları fıratla diclenin sularında boğarız.
|
TÜRKİYE CUMHURİYETİNDE YAŞAYAN HERKEZİN ANA DİLİ TÜRKÇEDİR...
EVET BİDE ŞİMDİ ''EŞİTLİK'' ARKADAŞIN DEDİĞİ TARAFTAN BAKALIM OLAYA;
SEN KÜRTSÜN ANA DİLİNİ KONUŞ,SEN ÇERKEZSİN ANADİLİNİ KONU,SEN POMAKSIN,SEN LAZSIN,SEN BOŞNAKSIN,SEN MACIRSIN,SEN ÇİNGENESİN DİLİNİ KONUŞ DENSE KİM KİMİ ANLAYACAK BU ÜLKEDE..
BU ÜLKEDE KİMSE KİMSEYİ YARGILAYAMAZ TAKİ ÜLKE BÜTÜNLÜĞÜNE KASTETMEDİKÇE...