10-10-2006, 11:54 AM
|
|
Müstakbel Üye
Teşekkür Etme: 17
Üye No: 5230
İtibar Gücü: 1490
Rep Puanı : 1010
Alıntı:
İlk Gönderen eşitlik
ben kürdün türkün diğer insanların kardeşçe bir arada yaşıyacağı bir ülke ama siz biz derseniz ve bizim manevi değerlerimizi değiştirmeye 2. sınıf muallemesi görmeyi dayatırsanız işte o zaman bzide karşı çıkarız. .
|
Dağa çıkıp devlete karşı ayaklanan sizsiniz. En ufak bir şeyde "-biz kürt olduğumuzdan dolayı böyle muamele görüyoruz" deyip ülkenin tüm sosyal problemlerini etnisiteye dayandıran sizsiniz. Sonra da bir de utanmadan gelmiş ülke evlatlarına kurşun sıkan teröriste saygı gösterilmesini bekliyorsunuz. Al işte sana kendi dilinde konuşma, yayın hakkı... Devlet dairelerinde çalışma, milletvekili, bakan, başbakan hatta cumhurbaşkanı olma hakkına dahi sahipsiniz. >>> Yeter ki bölücülük yapmayın!!!
Açtırma Kutuyu Söyletme Kötüyü....
Ama bunlar da yetmiyor, herşeyi devletten bekleyip en sonunda da devlete kurşun sıkmak. Sonra da eşitlik ayaklarına yatmak!!! Bunları unutma bugün Türkiye'de en fazla kaçak elektrik kullanımı Doğu ve Güneydoğu illerinde, kaçak mazot, benzin vs. hep aynı bölgeden...
Ve yine soruyorum >>> Büyük şehirlerde kapkaç olaylarını yapan, organize eden kimler? Ben yine de etnisiteye dayandırmak istemiyorum ama kendiniz herşeyi etnisiteye dayandırıyorsunuz!!! Yılbaşı gecelerinde televizyonlardan izledik Taksim, Beyoğlu vs. yerlerde kızlara kadınlara sarkıntık, taciz eden kimler? Sultanahmet'te turistleri rahatsız edip kazıklamaya çalışan kimler > onlara taciz ve tecavüz eden kimler?
Tüm bujnlara rağmen birçok Kürt kökenli arkadaşım oldu olmaya da devam edecektir... Aynı muhabbetleri onlarla da yaptık... Kimsenin yüzüne başka arkasından başka da konuşmadık... Ve yine de kimseye karşı dini dili ve ırkından dolayı antipati duyacak değilim...
SON SÖZ:
Eğer ki ülkenin bütünlüğüne karşı gelirsiniz değil ikinci sınıf insan >>> insan muamelesi dahi göremezsiniz...
|
|