aynen devam her şeye benim bu söylediklerimden eyer bölücülük yaptığım çıakrtıyorsanız aynen devam.eyer biz burda bile birbirmizle doğru dürüst konuşamıyorsak varın siz düşünün gerçeği. hep anı şeyler hep aynı atın önüne bir leş kemir kemire bildiğin kadar. burda kardeş akrdeşin kanı dökülmesin diyoruz bize pkk yandaşlığı yakıştırıyorlar. diyeceğim benden bu kadar ben o an içimden gelenleri söyledim beni pkk lı olarak görüyorsanız canınız sağolsun derim. bak ben cümleme nasıl başladım memed azad kardeşim dedim. ama siz her zaman içinde bir art niyet ve kötülük algılıyorsunuz. bu neyi gösterir biliyormusunuz bundan sonra birbirimizle huzur içinde yaşıyamıyacağımızı ben bu yorumlardan bunu çıkardım. evet kardeş sana katılıyorum buna bizim dur dememizin gerektiği söylemenizi beklerken koskaca bir uçurum gördüm. scarface sen ancak kendini bunlarla avutursun devam et.el uzatalım dedik kalbimiz kırıldı. ben kimsenin ölmesini istemem burda bütün yorumlarımda söylemişimdir. ama siz bunu pkk yandaşlığı olarak görüyorsanız bu benim ayıbım değil sizin ayıbınız. koskaca yazının içinden 2 söz çıkartılıp yorum yapılıyor bütün olarak algılamanızı beklerdim. neyse arkadaşlar uzatmanın bir anlamı yok.mesajımı aldım ben.
Son düzenleyen: eşitlik; 10-10-2006, 02:36 PM..
|