eşitlik nickli arkadaş demişsin ki; "bu kadar çok mu nefret ediyorsun kürtlerden..." Ya kardeşim ben hiçbir zaman direkt olarak kürtleri hedef alan sözcük-cümle kullanmadım. Üstüne basa basa pkk yı destekleyen kürtler'i diğer kürtlerden ayırtdım... Bazı kişilerin yaptığı gibi en iyi kürt ölü kürttür vs. de demedim, dememde... Meseleyi ırka dayandırmadım. Ama dayandıran sizlersiniz! Neden mi? Çünkü güneydoğu'daki terör sorununa "kürt sorunu" adını vermekle bir maharet sandınız. Meseleye terör sorunu diyen ve teröristle kürtlerin tamamını ayıran benim >>> ama sen meseleye "kürt sorunu" adını kendin veriyorsun... Bir de bizi kürtlerden nefret etmekle itham ediyorsun! Kürtler ile pkklılar ayrımını yapan benim... Tüm kürtleri terörist ilan etmeyen de benim... Lafın kısası kürtlerden değil > teröristlerden nefret ediyorum (isterse kardeşim olsun eğer terörist ise nefret ederim o kadar)...!!!
Eğer barış olsun istiyorsanız >>> siz de terörü lanetleyin o zaman... Ama bunu dile getirebileceğini zannetmiyorum...
Ayrıca yorumların için teşekkür ederim... Sonuçta küfür etmeden saygı çerçevesinde düşüncelerini dile getirmen hakkındır. Ama ortak bir noktada buluşmak istiyorsak (ki ben isterim) pkk'nın bir terör örgütü olduğunu kabullenmen gerekir.