Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-10-2006, 10:49 PM   #53
DJIN
ÇaKaL Üye

DJIN Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 261
Üye No: 7214
İtibar Gücü: 1985
Rep Puanı : 26208
Rep Derecesi : DJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond reputeDJIN has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Hunter Mesajı Göster
DJIN BU YAZDIKLARIMDAN O ANLAMAMI CIKARDIN GULUM? IKI SATIR BIRSEY BILMEDIGIMI GOSDERMEZ. SIZLERE NE YAZSAK BOS, BUTUN SORUNDA BURDA ZATEN IYILIK DEN ANLAMIYORSUNUZ, KURTCE MUZIGE HAYIR DEDINIZ, KURT DILINE HAYIR DEDINIZ, KIMLIGIMIZE KARSI CIKTINIZ, KURT HALKININ TURKIYE DE YERI YOK DEDINIZ KI YUZLERCE YILDIR AYNI TOPRAKLARDA YASIYORUZ, BIZEDE HAKKIMIZI SIYASETLE ARAMAK YERINE, SILAHLA COZMEK KALIYOR.
PKK NIN YAPDIKLARINI ONAYLAMIYORUM, HATTA BAZEN AMACLARININ DISINA CIKDIKLARININ DA HERKEZ FARKINDA, AMA TURKIYENIN BIZIM HALKIMIZA YAPDIKLARINI DUSUNURSEM KUSURA BAKMAYIN AMA PKKYA HAK VERIYORUM.

nankörlük diz boyu kendin kendine cewap veriyorsun aslında "yüzlerce yıldır aynı topraklarda yaşıyoruz" demişsin evet doğru ama sizi kim korudu 100 lerce yıl kimin sayesinde benliğinizi koruyorsunuz hala kürtüm kürtçe konuşuyorum diyorsunuz ha?
Sizi zorla türkleştirebilirdik ama işte besle kargayı...

Güneydoğu ya Doğu anadolu ya bir geniş çaplı askeri operasyon yapılsa bakın nasıl hepiniz en baba ülkücü oluyorsunuz tıpkı amerika silah verdiği zaman amerikancı olduğunuz gibi....
PKK ya destek veriyorsun ha ve hala vatanından bahsediyorsun...
VATANSIZ....