Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-17-2006, 09:16 AM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen Breavhart Mesajı Göster
o zaman silseydiniz kurt resmi olabilir ama içinde hiç bir siyasi parti içeriği bulunmuyor oradaki kurtun neyi temsil ettiğini siz benden daha iyi biliyorsunuz ayrıca pkk p..... izleyin adlı konuyu silmişsiniz güzel silin lanet olasıca kürtler her şeyi derken o konular silinmiyor bizim açtıgımız pkk aşağılayan konular siliniyor
arkadaşım kelimeni bilde konuş kimsesenin konusunu silmedim dikkat edersen orda okuman varsa okursun youtubedeki linki tıkladığında çıkan yazıyı verdim yani görüntü yok
Alıntı:
This video has been removed due to terms of use violation.
bluekeys sildi yazmıyor kime ne ile itham ettiğine dikkat et...

eğer ben pkk ve kürtleri destekliyor olsaydım şuan sen burda türklük ve yüce türk mileti hakkında yazı yazamazdın ama yazıyorsun demekki aynı saftayız...

dipnot:açtığınız konulardaki yorumları kaldıramacaksanaız konu açmayın...burası oyun parkı değil siyaset meydanı...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]

Son düzenleyen: bluekeys™; 10-17-2006, 11:33 AM..
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla