Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-18-2006, 08:51 AM   #10
halende
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 7
Üye No: 18665
İtibar Gücü: 1417
Rep Puanı : 260
Rep Derecesi : halende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the roughhalende is a jewel in the rough

Alıntı:
İlk Gönderen noumAhmet Mesajı Göster
halende baştanberi nedense senle anlaşamıyoruz
askere gitmek tabiki ciddi bir görev herşeyden önce vatani bir görev (bunda hemfikiriz)
ama şuan forumda yaşı genç o kadar arkadaşımız varki şimdi sen onları itham etmiş oluyosun. askerlikle adam olmanın hiçbir ilgisi yok ! adamlık insanın içinde biter ! askerliğin sana kazandırdığı şey herşeyden önce vatan sevgisi ,sonrası tertipli ve düzenli bir hayata alışabilmektir.(eksiğim varsa tamamlayın)
onun için ''askere gitmeyene adammı derim''sözünü talihsiz bir açıklama olarak görüyorum...
AHMET BEY YAŞI GENÇ OLANLARA DEMEDİM BEN BU BİR BENİM SÖZÜM YAŞI GELMİŞTE HALEN ASKERE GİTMEYENLERE BU İKİ YANİ KAÇAKLARA DEDİM ADAMI ÇAGIRMADILARSA NASIL GİDECEK BEN KAÇAKLARA DEDİM Bİ ŞEYİ 40 KERE DÜŞÜN 1 KERE KONUŞ YAŞI GENÇ OLANLARLA NE ALAKASI VAR BU SÖZÜMÜN HA YAŞI GELDİ DE KAÇIYOSA ADAM DEĞİLDİR DEĞİLDİR DEĞİLDİR DEGİLDİR DEĞİLDİR... BEN KENDİ ADIMA KONUŞTUM SENİN VEYA SİZLERİN ADINA DEĞİL ONDAN BENİM İÇİN ADAM DEĞİL DİR SE DEGİLDİR