Tek Mesajı Görüntüle
Old 10-27-2006, 09:21 AM   #5
bluekeys™
Forum Demirbaşı

bluekeys™ Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 594
Üye No: 3332
İtibar Gücü: 3953
Rep Puanı : 132808
Rep Derecesi : bluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond reputebluekeys™ has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen mezarci79 Mesajı Göster
tayinimin cıkmasını bekliyordum ve bu arada bilgisayarla alakalı bir işyerinde çalışıyordum vs.. daha sonra eşim olacak insan telefonunu bozmuş ve bizim işyerine gelmişti. telefonunu tamir etmiş ve yollamıştık. daha sonra birkaç defa daha geldi birgün yine geldiğinde konuşmak istediğimi tatlı bir dille ifade ettim. kabul etmişti konuşma isteğimi ve ben ona ne iş yaptığını sorduğumda biyo medikal ve tıbbi cihazlar teknikeri olduğunu söyledi ve ben birz korkmuştum onun işinden ) ve direk konuya girdim yaşımın ilerlediğni ve evlenmek istediğimi benden biraz zaman istedi . bende kabul ettim tabi bu zaman zarfı içinde tayinim çıktı uzun bir zaman görüşemedik tabi ben onu bidaha göremedim derken ailesi biraz araştırma yaptıktan sonar benim ailemle tanışmaya gelmişler velhasıl bu olaylardan benim haberim olmadan gelişiyor . izine geldiğimde sözlendik biraz zaman geçtikten son nişan 1 sene falan geçtkten sonra evlilik şimdi mutluyuz iyiki onu orada gördüm ve işte allahın işi evliykende biribirimeze aşık olduk ve bu akmızın temenni ediyorum sevgiye dönüşsün bu kadar :)))
bence burda ethem'inki antık evliliği sayılmaz çünkü yazdıklarından onu telefoncuda ilk gördüğünde bi elektriklenme yada aşk olayı olmuş yada hoşlanmış yani hiç görmeden şirketler gelişsin yada parası var tarzıyla olaya yaklaşmamış...bana göre mantık evliliği para yada güç kazanmak için yapılır mantıklıdır ama sevgi yoktur zaten hep denmezmi aşk varsa mantık yokturr...mantık varsada aşk yoktur bunların ikisi yan yana gelmez...

[sakın] bana bulaşma kalp kırarım bazen]
bluekeys™ çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla