10-29-2006, 12:54 AM
|
|
|
Daimi Üye
Teşekkür Etme: 118
Üye No: 7816
İtibar Gücü: 1764
Rep Puanı : 13410
Alıntı:
İlk Gönderen caylak_21
bizim tlf.cu warya millete ne ihtiyacımız war kankii XmaT Kankam nerede 
|
hocam öncelikle kullandığın hattın nedir???(telsim) deme:smile: :smile: ben 6630 kullanıyorum telsim hattım war telefon kafasına göre davranıyor bazen çekiyor bazen çekmiyor yada çektiği halde birisi aradığı zaman ulaşılıamıyor diyor telefonu kapalı gibi gösteriyor...buda telsimin şebekelerinden kaynaklanıyor...ama turkcell hattımı taktığım zaman telefonda sorun kalmıyor şebeke de enufak bir oynama olmuyor...ama senin aklında problem kalmasın diye öncelikle telefona *#7370# yap (format) at daha sonra turkcell hattını tak ve telefonun şebeke kısmını yukarı tarafını iki elinle ile sıkıştır..ve 20 saniye bekle şebeke giderse küçük bir ihtimal de olsa şebekede sorun olabilir...ama sen emin olmak istiyorsan elbetteki bir telefocudan yardım almalısın...Ama bu yardımıda kaliteli bir telefocudan almalısın kaliteli derken şimdi malum herkez telefoncu oldu:smile: birşey anladıklarını sanıyorlar ve sağlam olan yada çok küçük bir problemi olan cihazı ya tamami ile bozuyorlar yada 1 ytl mal olacak sorunu size 10 ytl mal ediyorlar...buna dikkat etmelisin...ve tamir edilecek ise tamirden sonra yapılan şeylerin listesini istemiyi unutma...kolay gelsin
Benden götürdüklerini...
Yok ol ya da yok et!
Sonsuzluğunu al içimden
Hemen al ki kurtul nefretimden...
Ve beni de kurtar kara gecelerden.
Vazgeçtim senden;
Kendimden...”

|
|
|