Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-06-2006, 11:34 AM   #14
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen sanalalem Mesajı Göster
gangaster sen biliyorsun ama işine gelenleri biliyorsun gelmiyenleride hemen apo yandaşı yapıyorsun. benim yazdıklarım yalanmı peki sen söyle bakıyım gangaster kim abd yandaşı ortada.düpedüz ırkçılık saçmalıkları içerisindesiniz.birinin bir yanlış tarafını gördüğünüz zaman yükleniyorsunuz.
iki laf iki makara
iki yukarı bir aşağı
[CENTER]her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek.senin dediğin gibi her şey ortada ama senin gözlüğün farklı. benim saatlerce tartıştığım tüklerden olun hakaret edenlerden değil. senin benim yorumundan önce yoruma müdahale etmeni beklerdim. politika bu değilmi her kezi küçük görmek ama bişeyi atlıyorsun unmadığın taş baş yarar. ama artık taşın devri geçti. bunlar derin mevzular ağa babaların çıkamamış sende çıkamazsın. ben tek şey bilirim oda senin gibilere geçit vermem tabi sende karşılaşırız bir yerde
yumurta olursun başa çarpacak....

yumurta başada,taşada çarpsa...olan yumurtaya olur....

ırkçı değilim.....kavim milliyetçisi hiç değilim.....

senden önce yorum yapanı baytar bile kabul etmez....

bende tek kelime ile geçtim...hepsine bedel.....sen anlamışsın anlamak istediğini

karşılaşmaya gelince....

darı ektik,korkuluk dikmedik..kuştan korkmadığımızdan..

özelden gel..açık adres..telefon...ne istersen....

ister hasım oluruz..ister hısım...değişirse kahrolayım.....

bir de ricam olacak,

''her şey ortada ama sen bunu ne anlamak istiyorsun nede kabullenmek''

şu kelamı açmanı....

not:yazı boyutu ve rengi değiştirmek bir şeyi ispatlamağa hasıl mı?