Tek Mesajı Görüntüle
Old 11-15-2006, 02:26 PM   #2
berkaykucuk
Müstakbel Üye

berkaykucuk Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 30
Üye No: 8136
İtibar Gücü: 1480
Rep Puanı : 1265
Rep Derecesi : berkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to beholdberkaykucuk is a splendid one to behold

bir insanımızın önyargıyla baktığı bu güzide meslekte gerçekten fedakarca görev yapan Polislerimiz...
Hangi bayramda karakola gidip bayramlarını kutladık---Çünkü karakol bize küçüklüğümüzden beri kötü yer olarak anlatıldı---bügün bile ben daha hayatımda karakola gitmedim diye kendisinin ne kadar doğru dürüst olduğunu ifade eden insanlarımız var.
Televizyonlarda gördüğümüz ve yakaladıkları teröristler, uyuşturucu kaçakçıları, hırsızlar, katiller,sapıklar.v.s için acaba hangimiz onlara bir teşekkür ettik bu işler onların görevi maaş alıyorlar mecbur yapacaklar dedik. HAYIR her şey maaş değildir her şey mecburiyette değildir asıl herşey sevmektir onlar bu ülkeyi bu insanları 1 milyar maaş için sevmiyor onlar bu ülkeyi bayramlarda resmi tüm tatillerde tatil yapamadıkları için bizlerin daha rahat daha huzurlu yaşamaları için seviyor ama biz yeri geldi onları işkenceci (çünkü satılık basın bize öyle yediriyor ya) yeri geldi rüşvetçi diye hep aşağıladık hep küçük gördük HAYIR onlar aslında çooook büyük yürekleri olan insanlardı tıpkı öğretmen gibi tıpkı doktor gibi umarım önce biz halk olarak sonra politikacılar onlara gerçektende çoktan hakettikleri ama göremedikleri saygıyı değeri verebiliriz.. Benim abarttığımı düşünen varsa bir gününü karakolda geçirip onlara misafir olsunlar
berkaykucuk çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla