Alıntı:
İlk Gönderen bluekeys
sen olayı iyimiydi kötümüydü olayına getirdin tamamanisa olayaı filistin askıları ve buna bnezer konuşturma taktikleri hiç biri hoş karşılanamaz ama beni tartışmay aaçtığım taraf dikkat ettiysen avrupanın hiç bir ülkesinde olmayııpta nedenbizden isteniyor halen avrupada limanları kapalı ülkeler neden illle kıbrıs şartı konuyor ortaya...bunu anlamış değilim...işte tartışacağımız taraf bence bu olmalı...
|
Yazdığınız yazının %80'i polis yetkileri ile ilgili idi ve polis yetkilerinin kısıtlanmasını eleştirer nitelikteydi... Konu bu yönde... Cevabım da bu yönde oldu, konuyu bir yere getirdiğim yok...
Ayrıca ben bu yetki konusunu da A.B'den ayrı bir şekilde değerlendirdim. Bence polisin yetkileri yeterli, sorun > polisin yakaladıklarını mahkemelerin serbest bırakması... Polisin yetkilerini arttırırsanız olacak olan şey filistin askılarının geri dönmesidir (konuşturma yöntemleri). Zaten hiçbir ülkede zanlıdan delile gitmek yoktu. Bir tek bizim ülkemizde polis vasıtası ile bu oluyordu...
İlk yazıda liman vs. ile ilgili bir örnek yok... Bu tecritlere elbette karşıyız. Veee bunlar basiretsiz, dış politikada ytetrersiz hükümet ile ilgili yoksa A.B istediğini istesin... Bunca (83 yıldır) A.B'siz yaşayan ülke yaşamaya da devam eder. A.B'nin her isteğini yerine getirsek bize son diyecekleri şey "neden gözünüzün üzerinde kaşınızın var?" olacaktır...