Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-07-2006, 03:14 AM   #5
maxo
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 25
Üye No: 681
İtibar Gücü: 1473
Rep Puanı : 22
Rep Derecesi : maxo is on a distinguished road

Alıntı:
İlk Gönderen gangaster Mesajı Göster
düşüncelerinin bir kısmına katılabilirdim ama, ATATÜRRK'den dem vurman hoşuma gitmedi.ATATÜRK ilkelerine bağlı olduğunu iddia edenlermiş,söylediği sözleri saklayanlarmış,çıkarlarına ters düşmekmiş.....
ilginç olan,ilginç olarak belirtilmiş zaten;''İlginç olan yan ise şu: Toplantının tam metni, Siirt milletvekili Mahmut Soydan tarafından''

atına güveniyorsan cirite çıkalım...

ATATÜRK'ün kimlerin çıkarlarına ters düştüğünü bilirim.

moda oldu ATATÜRK'ün kelamlarından rafine kelam çıkarmak....

ATATÜRK kürt kelimesini kullanmaktan çekinmezmiş....

şu ahvali görseydi alayının ipini çekmekten imtina etmezdi cesur yürek...

sahi,biz kimi iyi edeceğiz,kimi kazanmağa çalışacağız.

TÜRK lerin olan bu ülkeyi kimlerle paylaşacağız..

niye hep biz adım atacağız.niye hep biz vereceğiz.NİYE.NİYE.

sorunun pkaka olduğunu söyleyenler varmışmış,kürtleri temsil edemezmiş. diyorsun?öyle değilmi..?

vatanın dört bir yanında dağılmış çakallar,köpeğin resmini ellerine alıp,bıjı apto,bıjı pkaka diye diye bağırıyorlar.bunlar kimin eniği...bunlara ben gayri kürt diyorum.ben kürdofilim diyen bir ***** geliyor sende gayri TÜRKsün diyor ben bana.

pkakanın son sığınağı kardeşlikten dem vurdurmak oldu.ve buna inanan güruhlar.ALLAH'ın izni ile viraj yapmayacağız.

bu köpeklerden ensest kardeşliği olur ancak.....

TÜRKLERİ tembelleştirci,istikamet şaşırtıcı yazıları yazmayı bırakın.

göreyim topunuzu bir kürt sitesine girip ATATÜRK'ün yanlış doğru bir yazı yazdığınızı,adresinide yazıverin hele,ne cevap gelmiş bir belleyeyim.aldığınız cevapları.

velhasıl kelam,

yumurta çalan inekte çalar.

her fırsatta ihanet eden,alçaklığından vazgeçmez.

Sanırım söylemek istediğimi pek anlatamamışım. Atatürk'ten dem vurmadım ben. Atatürk'ten sonra gelenlere lafım. Diyorum ki: neden Atatürk'ün söyledikleri sansürleniyor? Bu soruyu sormaya hakkım var sanırım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki Atatürk döneminde, Türkiye adına, ileri doğru 100 adım atıldıysa, Atatürk'ten sonra geriye 1000 adım atılmıştır. Bunu görememek için kör olmak gerekir. Ben diyorum ki; kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin insanları bir arada yaşamaya devam edecektir. Siz diyorsunuz "Türklerin olan bu ülkeyi neden paylaşalım". İşte bugün Atatürkçü olduğunu söyleyenlerin sözleri ve Atatürk'ün 80 yıl önce söyledikleri; "Ve bu iki unsur, bütün çıkarlarını ve kaderlerini birleştirmişlerdir." Şimdi iki cümleyi yanyana koyun ve düşünün aradaki farkı. Ayrıca şunu üstüne basarak söylüyorum; pkk ve yandaşları, silahlı ya da silahsız, tamamı teröristtir. Kimin enikleridir bilmem, bana sormayın onu. Ben kürt sitelerine girip Atatürk hakkında yorum da yazmam hatta siyasi hiçbir yorum yazmam sadece müzik indiririm. Gidip de benim yazdığım yorumları aramayın boşa diye söylüyorum Son olarak; yazdıklarınız sizin fikirlerinizdir tabii ki saygı duyarım. Yalnız Türkçe açısından pek uygun olmadığını belirtmeliyim. Sadece dikkat edin diye söylüyorum başka bi maksadım yok. Yaşım biraz küçük olduğundan heralde, kelimelerin bazılarının anlamlarını bilmiyorum.