Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-07-2006, 10:50 AM   #18
CaKaLBoT
ÇaKaL Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 26295
İtibar Gücü: 2561
Rep Puanı : 76884
Rep Derecesi : CaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond reputeCaKaLBoT has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen maxo Mesajı Göster
Sanırım söylemek istediğimi pek anlatamamışım. Atatürk'ten dem vurmadım ben. Atatürk'ten sonra gelenlere lafım. Diyorum ki: neden Atatürk'ün söyledikleri sansürleniyor? Bu soruyu sormaya hakkım var sanırım. Çünkü şunu çok iyi biliyorum ki Atatürk döneminde, Türkiye adına, ileri doğru 100 adım atıldıysa, Atatürk'ten sonra geriye 1000 adım atılmıştır. Bunu görememek için kör olmak gerekir.
Anlatmak istediğini kavrayamamışsam,sebebi eksik iletişimde saklıdır.
veya bir farkdan.senin yıldız kümen ile benim yıldız kümem arasındaki duruş farkı.

Atatürk ten sonra sistem problemi oluşmuştur.buna sebep Atatürk gayri rafine durumdadır.Her türlü düşünce ona hulül(gelip,çatma) vaziyettedir.Ancak rafine olarak geri dönmektedir.Senin alıntı yazında olduğu gibi.Nereye çekersen çek.

Sana kızgınlığım,ATATÜRK'ün sözlerini,ATATÜRK sonrası TÜRKİYE'yi idare edenlerin ihaneti ile birleştirerek kürt konusuna getirmen,asırlara sığacak olan, düşman ile menfaat birliği ve ikbal planları yapan bu unsurlarla neden düşman olduğumuzu sorgulaman ve bunun cevabını geçmişten tecrübe ile sabitlenen bir ders alıp,bunu fark edememen.

Alıntı:
İlk Gönderen maxo Mesajı Göster
Siz diyorsunuz "Türklerin olan bu ülkeyi neden paylaşalım". İşte bugün Atatürkçü olduğunu söyleyenlerin sözleri ve Atatürk'ün 80 yıl önce söyledikleri; "Ve bu iki unsur, bütün çıkarlarını ve kaderlerini birleştirmişlerdir." Şimdi iki cümleyi yanyana koyun ve düşünün aradaki farkı.
Söylesem, tesiri yok; Sussam, gönül razı değil...
İki unsur TÜRK MİLLETİ içindedir.Biri,bunun şuuru içerisinde olmayan ve yol ayrımına girerek CUMHURİYET topraklarını bölme hesabı içerisinde olan zihniyettir.Niye kürtler kazanılmayı bekliyor ve kazanılmaları nelere baglı? Eger bir seyler yapması gereken birileri varsa bunlar kesinlikle Türkler degildir!... kürtler bir karar vermek zorundadırlar; ya bizledirler, ya da düsmanımızdırlar ve ben bunları akıllı akılsız diye nasıl ayıracağın fikrini çok merak ediyorum.

Yaşını küçümseme.dedin ya,bende seni anlayamamışım.Hep böyleyiz.Bakır geliriz,öğrendikçe işlenmiş altın olarak çıkarız.Hem de işçiliği kendinden pahalı.

Son düzenleyen: CaKaLBoT; 12-07-2006, 11:34 AM..
CaKaLBoT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla