Tek Mesajı Görüntüle
Old 12-25-2006, 12:40 AM   #1
jockeя
Administrator

jockeя Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 20
Üye No: 1
İtibar Gücü: 70000
Rep Puanı : 434913
Rep Derecesi : jockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond reputejockeя has a reputation beyond repute
Varsayılan Avira AntiVir PersonalEdition Classic 7.00.00.47

Kankalar ben dokuz aydır Kaspersky İnternet Security kullanıyorum.Son günlerde deneme amacıyla Kasperskyi kaldırıp sistemimi önce Bitdefender v10 ile ve arkasındanda (sistemime tam sürümü kurulmadığından)Portabl Nod32 ile güvenli modda tarattırdım ikiside birşey bulamadı bunun üzerine Kaspersky'i tekrar kurdum ancak yanınada AntiVir'i ilave ettim ve önce Kasperskye ardındanda Antivire sistemi tarattırdım Kaspersky birşey bulamazken ücretsiz ANTİVİR kASPERSKY NİN BURNUNUN DİBİNDE İKİ TROJAN İKİDE VİRÜS BULDU
İşte buda raporu:

Program hakkındaki bazı önemli bilgileri ve indirmek isteyenler için orjinal linkini veriyorum bence ne kullanırsanız kullanın ama yanına antivirde kullanın

Avira AntiVir PersonalEdition Classic
Sürüm : 7.00.00.47
Boyut : 12.7 Mb
Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)
Dil : Ingilizce
İşletim Sistemi : Windows NT/2000/XP
Avira AntiVir 7 numaralı sürümü ile bünyesine çok iyi özellikler ekleyerek daha başarılı bir yazılım haline gelmiştir. Zararlıları algılama ve sistemden temizleme konusunda en az ücretli rakipleri kadar başarılıdır.
Virüs algılama ve temizleme özelliğinin yanısıra truva atlarına, solucanlara, numara çevirici olan dialerlara, arkakapıdan sisteme sızan zararlılara, phishing denen ve özelliikle internet bankacılığında bir tehdit oluşturup şifrelerinizi çalma amaçlı hareketlere, zararlı oyun ve şaka amaçlı yazılımlara, çift uzantılı dosyalara karşıda sistemi koruyup, bunları sistemden temizleyebilmektedir.
Kolay güncelleme yapılabilmesi için yazılımın içerisinde bir İnternet Güncelleme Sihirbazı mevcuttur. Veritabanı sıksık güncellenen yazılım bu konuda da rakiplerinden geri kalmamaktadır.(Ancak ücretsiz sürümde güncellemeleri manuel yapmanız gerekmektedir)
Günümüzde AntiVirus yazılımlarının mevcut zararlıları algılama-temizleme özelliğinin artık yetmediği görülmüştür. Çünkü ne kadar çabuk çözüm getirilirse getirilsin virüsler daha önce yazılmaktadır. Heuristic tarama olarak tabir edilen özellik ile yeni yazılmış ya da veritabanında antivirüsü bulunmayan zararlıyı algılamakta ve vereceği zararın önüne geçmektedir. Birçok ücretli yazılımda bulunmamasına rağmen bu hizmeti AntiVir'in sunması güvenliğe verdiği önemi göstermektedir.
İçerisindeki AntiVir Guard modülü ile sistem üzerindeki hareketleri sürekli takip etmekte ve her an koruma sağlamaktadır. Görev çubuğunda şemsiye simgesi ile etkin olarak çalıştığını göstermektedir.
Minumum düzeyde işlemci ve bellek kullananmaktadır
Yazılımın Genel Özellikleri
230000 ve üzerinde virüsü tanıyıp, silebilmektedir.
Bilgisayar dergilerinin karşılaştırmalı özellik testlerinde her zaman kazananlar arasında yeralmaktadır.
Yerleşik Virus Kalkanı ile dosya hareketlerini izleme hizmeti vermektedir, tarama için gerekli verileri internetten indirmektedir.,makro virüsleri tarayıp onarabilmektedir,tanımlanamamış makro virüslere karşı ve ana başlangıç virüslerine karşı koruma sağlamakatadır.,"AntiVir Bulletin Board" ile ücretsiz destek verilmektedir.
Yazılımın 7 Versiyonundaki Değişiklikler
Yazılım tamamen yeniden tasarlandı.
Tamamen yeni bir kullanıcı arayüzücü oluşturuldu.
Kullanıcılara daha kolay bir rehberlik hizmeti verilmeye başlandı.
Merkezi denetim merkezi oluşturuldu.
Merkezi bir yapılandırma ortaya koyuldu.
Yeni bir karantina yönetim anlayışı getirildi.
Tarayıcı iyileştirldi,Unicode yeteneği oluşturuldu.

http://www.free-av.com/down/windows/antivir_workstation_win7u_en_h.exe
jockeя çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla