"Ölene kadar buradayım"
"Ölene kadar buradayım"
Galatasaray'ın genç yıldızı Arda Turan, 7 ay önceki yaşantısıyla şimdiki arasında çok fark olduğunu ifade ederek, "Tabiki hayatımda birçok şey değişti. Değişmeyen tek şey karakterim ve futbol anlayışım. Galatasaray forması altında çok önemli anlar yaşadım. Şampiyonlar Ligi olsun, attığım güzel goller, en önemlisi de milli takım forması giyip Fatih hoca ile birlikte çalıştım. Çok güzel anlar yaşadım ve umarım bunların devamı gelir" dedi.
Profesyonelliği V.Manisa'da öğrendim
Geçen sene Vestel Manisaspor'da forma giyen Arda, orada profesyonelliği öğrendiğini belirterek, "Manisaspor formasını giydiğim zamanlarda orada profesyonelliği gördüm. Oraya giderken, acaba futbolcu olabilirmiyiz diyordum. Ama şimdi kendime daha çok güveniyorum" diye konuştu.
Her mevkide oynarım
Sarı kırmızılı futbolcu Arda, hocasının sahada verdiği her mevkide görev alabileceğini vurgulayarak, "Ben şu anda oynamak istediğim yerden çok memnunum. Sonuçta bu hocanın kararı. Hocamız bizi sağbek bile oynatsa sonuna kadar çıkıp en iyi mücadeleyi sergilerim. Galatasaray formasının mevkisi olmaz" şeklinde konuştu.
Gösterilen ilgi hoşuma gidiyor
"Medyanın gösterdiği ilgi bir zaman insanı hoşnut ediyor, fakat bir süre sonra sıkmaya başlıyor. İnsanlarad a elimden geldiğince iyi davranmaya çalışıyorum. Sadece bazen çok aşırı yorumlara kızıyorum. Genç kızlara gelince de daha hala bir ilgi göremedik. Aslında ilgi de beklediğim yok. Benim sadece önemli olan işim."
Puan farkını 4 olarak görüyoruz
Fenerbahçe ile aralarındaki 7 puanlık farkı kapatabileceklerine inandığını belirten genç futbolcu, "Biz Ali Sami Yen'de Fenerbahçe ile oynayacağımız maça kazanmış gözüyle bakıyoruz. Şu anda aramızdaki puan farkını 4 olarak görüyoruz. İlk beş maçı kazandığımız zaman zaten çok şeyin değişeceğine inanıyorum" dedi.
Ersun Yanal bana çok şey kattı
Ersun Yanal'ın mantalite olarak kendisine çok şey kattığını vurgulayan Arda, "Ersun hoca bana mantalite olarak çok şeyler kattı. Birşeyleri başarıp bir yerlere gelebileceğimi, kimsenin kimseden üstün olmadığını öğretti" şeklinde konuştu.
Bordeaux maçında yaptığım hata bana yakışmadı
"O zamanlar belimden çok sıkıntı çekiyordum. Bel ağrısının da üzerine düşmüştüm ve 3-0 yenik durumdaydık. Böyle birşey yapmamam gekirdi. Çok büyük bir hata bu ve hiçbir şekilde bahanesi olmaz. Galatasaray camiasını utandıracak bir davranıştı. Böyle bir davranışı da bir daha asla yapmayacağım. Galatasaray camiasından özür diliyorum. En azından Galatasaray alt yapısından çıkmış bir futbolcuya yakışmayacak bir davranıştı."
Kulübün maddi durumu ortada
Galatasaray forması altında daha birçok hedefinin olduğunu ifade eden sarı kırmızılı futbolcu, "Henüz hedeflerime ulaşmadım. Ama kulübün maddi durumu ortada. Yani kulübüme ve benim kariyerimede katkı sağlayacaksa sezon sonu gidip, mesela 8-9 sene de iyi bir kariyer yapıp, 28-29 yaşında gelip Galataray'ın genç bir takımıyla ilerilere götürmek o zaman da iyi bir fikir olur.
Ama hayatın ne getireceği hiç belli olmaz. Benim için en büyük mutluluk 15 sene Galatasaray forması giymek. Ben ölene kadar Galatasaraylıyım, sonuna kadar da Galatasaray forması giyeceğim" dedi.
|