Ermeni Türk vatandaşı :nono: ne kadar saçma adamın kanı bozuk zaten bunda hemfikir olmayan var mı?
Olayın içinde iken hiçbirşeyin farkına varamazsınız ama dışarıdan bakıldığında herşey anlaşılır şu an olayın içindeyiz...Tv kanallarının ülkeyi yönettiği dönemdeyiz başta kimin olduğunu bilemiyorum ama en büyük kurmayları aydın doğandır tabii ki o da bir kukla çünkü kuklacı sahnede görünmez. :wink:
Olay ilk meydana geldiği anda televizyonlarda söylenenlerden bir insanın aklına gelen koyu milliyetçi kesimden gelen bir saldırıdır.Bir insanın düşüncesini değiştirmek kolay değildir.Kararsız insanı bir yöne itmek en kolayı ilk söylenenlere göre bu tarz düşünen insanların fikrini kolay kolay değiştiremezsiniz bu bir gerçek bu oyun içinde oynanmış bir oyundur.
Ayakkabısının altı delikmiş, bu ülkede bırakın ayakkabıyı yiyecek ekmeği olmayan insanlar var.
ßen hiç sıradan bir ermeni duymadım oysa sıradan bir insanın öldürülmesi bu kadar yankılanmaz.(Ülkemizde yüksek mercilerde ermenilerin ne işi var)
Bunlar benim kısa düşüncelerim daha fazla yazıpta sizi okumamazlık etmeye çalışmak istemem :wink:
İlk bakışta ülkeye eksi değerler katacak bir olay hem zarar verilmek hemde insanlara bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorlar, bu oyuna gelmeyip birlik olmak gereklidir sonuçta Türk ün Türk ten başka dostu yoktur ermeni Türk vatandaşı sıfatıyla içimize sokulmuş insanlarında aramızda yeri yoktur.
|