Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-28-2007, 04:25 AM   #24
Crossx
Müstakbel Üye

Teşekkür Etme: 13
Üye No: 7319
İtibar Gücü: 1492
Rep Puanı : 2837
Rep Derecesi : Crossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond reputeCrossx has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen karamurat Mesajı Göster
Türk kürt kardestir, Arkadaslar, Bizi bölen kallestir..

Pkk ile Kürdü Lütfen ayirt edelim. bu konuda kapansin lütfen..
Biz o kadar çok ayırt etmeye çalıştık ki kardeştir dedik, yüzyıllardır beraber yaşadık dedik. Dedikte ne oldu. 30.000 tane şehit. Daha da artıyor. En ufak bir olayda kargaşa çıkartıyorlar. Zarar vermedikleri şey kalmıyor. Planlı bir şekilde üreme ve büyük şehirleri nüfusla ele geçirme çabası içindeler. Neden şu örgüt çıkana kadar böyle bir üreme-çoğalma çabası içinde değillerdi? Neden bunların nüfus artışları son 20 yılda katlanmaya başladı? Neden son yıllarda büyük şehirlerde gasp,kapkaç ve bunun gibi pis olaylar artış gösterdi? Neden bunlar yerleştikleri yere sürüler hailnde geliyorlar? Geldikleri yere adapte olmuyorlar da kendilerine benzetmeye çalışıyorlar?

Ben bu saatten sonra ayrım yapıyorum. Eğer kendilerini o ********lerle aynı kefede görmeyen kürtler varsa onlar çaba sarfetsinler. Bu zamana kadar o iyi kürt dediklerinizden somut bir adım görmedim. Bundan sonra da göreceğimi zannetmiyorum.

Nasıl zamanında rumlardan,bulgarlardan,ermenilerden,araplardan ihanet gördüysek, sırtımızdan vurulduysak aynı şeyi şimdi de bunlardan görüyoruz.

Bu yazdıklarımı ırkçılıkla bağdaştırıyorsanız. Evet ben Irkçıyım. Daha ötesi yok.
Crossx çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla