Tek Mesajı Görüntüle
Old 01-28-2007, 05:53 PM   #17
by_zgrr
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 23964
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : -180
Rep Derecesi : by_zgrr is infamous around these partsby_zgrr is infamous around these parts

Alıntı:
İlk Gönderen erciey Mesajı Göster
Arkadaşlar bu cinayeti ben ülkemi seviyorum bahnesi çerçevesinde değerlendirilemez!... Hrant dink'i öldüren kişi KATİLDİR. KAHRAMAN değil...

Evet geçmişte bir çok sefirimiz katledilmiştir. fakat bunları yapan şu an ülkemizde yaşayan ermeniler değil... Ermeniler adına Katlettiğini idda eden KATİLLERDİR. aynı SAMAST gibi . Bu ülkede sadece Hrant Dink için TC vatandaşları yürümedi. Bu ülkede Bahriye Üçok , Abdi İpekçi, Uğur Mumcu, Çetin Emeç, Taner Kışlalı içinde insanlar yürüdüler. Ama bu yürüyüşler ve söylemler ÖZGÜR DÜŞÜNCE için yapıldılar... Ülkemize özgü kültürel zenginliğimiz için halkların kardeşliği için yapıldılar... insalar düşüncelerinde söylediklerinden dolayı öldürülmesin diye ....!!!

Neyin ne için yapıldığını biraz daha iyi düşünün arkadaşlar...
Kulaktan dolma milliyetçilik yerine O K U Y A R A K milliyetçi olun...

Çetin Altan'ın dediği gibi;

kendi folkloru ile kendi edebiyatından 10 şairle, 10 yazarı dahi sıralayamayacak kişilerin; "vatan, millet, bayrak, devlet" sevgisini kendi tekellerinde tutarak, tabularla dogmaları çimdikleyen yazı adamlarını, "Türk düşmanı" ilan etmeleri işten değildir.

Aydınlık ve barış için...
Hepimiz Hrant Dink 'iz....
ya kardeşim çok bıdı bıdı etmişin ben frant dink değilim ve eğer bir ermeni için ağlayacaksam ülkemi en derin noktadan vurmuşumdur.
ve bu kişiye kimse kahraman demiyor bu kişi katil dir ama bu kişi ortalığı karıştırmak için yapmıştır bu işi !!

BEN HRANT DİNK DEĞİLİM VE HİÇ BİR ZAMANDA OLMADIM

HRANT DİNK BİR ERMENİ BEN İSE BİR TÜRK ÜM BİR ERMENİ İLE BİR TÜRK KIYASLANAMAZ !
by_zgrr çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla