Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1400
Rep Puanı : 403
151.Sana Binlerce Gül Vermek İsterdim Ama Güller Solar, Sana ömrümü Vermek Isterdim Ama Bir Gün öleceğim, Sana Sadece Sevgimi Veriyorum Sonsuza Dek Süreceği Için...
152.Gökyüzünden Bir Yıldız Seç Bu Gece. Gözlerin Gibi Parlak Ve İşıl İşıl Olsun. Benim Içinde Bir Yıldız Seç. Parlak Olmasına Gerek Yok. Sana Yakın Olsun Yeter...
153. Her baktıgımda seni görüyorsam, her isittigimde seni duyuyorsam, her dokundugunda seni hissediyorsam, bu seni çok özledigimdendir
154.Aşk denizinde yüzüyorum, bogulmamak için kulaçlarımı sıklaştırıyorum,ama ne fayda o denizin içinde boğuluyorum ve ve bir başka aleme geçiyorum bu alemde ne nefret ne iki yüzlülük var.sadece masmavi denizinde aşkın var...
155. İçimden bir şiir yazmak geldi, Yazıyorum,çünkü seviyorum, Seviyorum,çünkü hissediyorum, Hissediyorum,çünkü yaşıyorum, Yaşıyorum,çünkü seninleyim!...
156.Soguk havalarda hiç üşümedim biliyo musun??? Hep senin sıcaklıgın ısıttı beni... sevginin sıcaklığıydı beni ısıtan.kalbime yazılmışsın bir tanem....
157.Icımde ıcıme sıgmayan bır burukluk,bır huzun var.ya ben fazlayım bu sehırde, yada eksıkbırı var.
158.Bız sevdıgımızı cıcek gıbı elımızde degıl kor bır kursun gıbı kalbımızde saklarız
159. Vur hançeri kalbime bırak hep kanasın fazla derine inme çünkü orda sen varsın seni hala çok seviyorum aşkım
160. Sen güllere özenme güller sana özensin .Üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin,sevgi kadar masum sevilecek kadar Ö Z E L S İ N
161. En koyu mavilikleri avucuna, en içten mutlulukları gözlerine ve en derin sevgileri kalbine usulca bırakıyorum
162. Dünde,bugünde,yarında, yüregın kadar yanındayım. Kendını yalnız hissettıgınde elını kalbıne koy;ben hep ordayım
163.Sen bir gül olsan, ellerinde dikenlerin olsa, sana sarılmak için bir an bile düşünmezdim…
164.Havada bulut ol,sakın dağılma. Sahilde kum ol, sakın ıslanma. Bir çiçeğin gövdesi ol, sakın kırılma. Hep benimle ol, sakın beni bırakma… Seni seviyorum…
165. Sana nedemelıyım hayatım desem hayat kısa gunesım desem oda soluyor sana canım demelıyım cunku bu can senınle yasıyor...!!!
166. bir su gibi berrak , bir cicek gibi sevgi yüklü , gökyüzü gibi yal?n okyanus kadar derin kelimelere s?gmayacak kadar büyük bir sevg?m?z oldugunu sak?n unutma !
167. Beyaz gullerle dolu bı odada kırmızı gulun yerı ne kadar farklıysa senınde benım hayatımdakı yerın o kadar farklı...
168. Kül olmus ates yanarmı?buz tutmus su akarmı?bu gözler senı sevdı baskasına bakarmı
169. Böyle bir dünyada seninle yaşamak varken, böyle uzak kalmak gücüme gidiyor, senin verdiklerini seninle paylaşmak varken, seni sensiz yaşamak içime sinmiyor.
170.Ararsan uzaktayım...dusunursen aklındayım...hıssedersen kalbındeyım...usuyorsan tenındeyım...ozluyorsan ınankı hep yanındayım sevgılım....
171.Seveceksen oyle bırını sevkı onun ıcın olmen gerektıgınde o senın ıcın coktan olmus olsun
172. böyle basit bir dunyada sen benim icin cok ozelsin
173. Birgün bana soracaksın,beni mi yoksa hayatı mı daha çok seviyorsun diye. hayatı diyeceğim, küsüp gideceksin ama hiçbir zaman bilmeyeceksin ki benim hayatım sensin.
174. Daglardakı ruzgarın esıntısı nasıl ınsanıın ıcınde bır heyecan yaratıyor ıse ıste bende senınleyken o heyecanı yasıyorum bıtanem
175. kimbilir hangi aksam günesle beraber bende sönecegim kimbilir hangi ellerden son suyumu içecegim belki göremeden ölecegim fakat yinede seni 'EBEDiYEN SEVECEGiM'
176.Umudunu kaybettıgınde denızdekı yakamozları dusun o zaman her karanlıkta bır guzellık oldugunu anlarsın tıpkı gozlerın gıbı
177.Dun gece senı anlattım yıldızlara hepsı bır daha parladılar senı cok ozledıgımı soyledım hepsı bırer bırer kaydılar
178.Senı goremedım dıye bugun ıcımde bın turlu duygunun ısyanı var.martıların gokyuzunu sevdıgı kadar benım senı sevdıgımın farkındamısın
179. Seviyorum seni ilk günki gibi Eriyorum hasretinden bir demir parcasi gibi Vuruldum sana bir pacavra misali Asığım sana ilk günki gibi
180.Sen catlayan dudaklarımda bır damla su, sen ıcımdekı yasama tutkusu, sen avuclarıma dusen bır kar tanesı... Sen svgılım, sevdıgım, her seyımsın..
181. Ne dünden daha az, ne de yarından daha çok. Seni bugünde, dün olduğu gibi, yarın olacağı gibi Çoooooooooook seviyorum!
182.Eger mezar olsaydım senı topraga degıl kalbıme gomerdım
183.sen seni özleyenin özleminden habersiz özlenensin sen varya sen özlenenler arasında en ama en özelsin
184. Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan insanlar vardır ki asla unutulmayan,işte sende onlardansın!!!
185. gonlume taht kurdun, gonlumun sultani oldun, gece gokyuzunde parlayan yildizim, sabah ise ruhuma dogan gunesim oldun
186. Karanlık dünyam,Dertler ve ben,Aklimdaki tek düşüncem,MUTLULUK ve SEN.
187. Deliye hergün sevgililer günü; Seni deli gibi seven aksin
188. Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığı koymayı başarıyorsun...
189. Yatagını gül yapraklarıyla süsledım,üzerını ay ısıgıyla örttüm.tüm kabusları ben aldım,bu gece tatlı rüyalar senın olsun
190. Sevgilerin en güzeli seni sevmek, Özlemlerin en güzeli seni özlemek, Ve hayatın tadı sabah kalktığımda, Senin varolduğunu bilmek
191. Avucun arasına bir yürek bıraktım ister bir kenara kaldırıp atarsın ister kendi yüreğinin üstüne koyar her zaman seninle olacağını hatırlarsın.
192. Sen senı benden fazla seven bulursan ;ben senı unutmaya razıyım...
193.Ben senı benı sev dıye sevmedım kı, sevmek nasıl olur gor dıye sevdım...
194. Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...
195. gözlerin dalarsa bilki düsündüm seni, kulagin cinlarsa bilki andim seni, gece uyanirsan bilki resmini öptüm, gözlerinden yas damlarsa bilki sensiz öldüm..
196. Bilirmisin ******* ne kadar uzun gelir bekleyenlere, hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense
197.Sen benım gonlumdekı prenses bıtmeyecek hayalımsın sen benım bırıcık askım sonsuzadek sevecegım kısısın
198. Eğer seni sevmekle ömür uzasaydı;ben ölümsüz olurdum
199.Senın bana verecegın bır damla sevgıye karsılık bır denız buyuklugunde ask ıstermısın..? Al oyleyse yuregım senın.
200. Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman sahilin atacağı imza seni seviyorum olacak bitanem
|