Geçerken Uğradım
Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1397
Rep Puanı : 403
201. her satirima seni nasil sevdigimi binlerce defa yazmak isterdim elimden gelse "o" güzel adini ask bahçemin en güzel agacina altin harflerle kazimak isterdim.
202. Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!
203. Seni ne kadar çok sevdiğimi öğrenmek istiyorsan gökyüzündeki yıldızları say
204. Bugun pek yuz vermedım gune senı anlatıp hava attım cıceklere adını yazdım gogun en yuksegıne bırde haykırdım duydunmu senı seviyorum dıye...
205. Bu dünyada 6 milyar insan var, 2999999999 milyonu uyuyor,1000000000 u yemek yiyor, 2000000000 u uyuyor, 1 güzel kiz da mesaj okuyor
206. Dünyada bir cok insan var.Kimi mutlu kimi mutsuz,Kimi aglayip kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutlulu?a layik bir insan var o da su an mesajimi okuyor
207. Bir umut serpilsin yuregıne, bin mutluluk doğsun günlerine, hersey kendin gibi ve gözlerin kadar güzel olsun...
208. Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.
209. Seni uzak kumsallardaki kumları sayacak kadar değil, o her kum tanesinin üzerine ismini yazacak kadar seviyorum.
210.Herzaman gül, hayata gülücük şaç, gülmeyi benimse, çünkü senin bir gülüşün için, koca dünyada yaşayan biri mutlaka biri vardır.
211.Bana kalsa gökyüzündeki tüm yıldızlar yerine bütün insanlara senin gözlerinde ışlıdayan bir çift yıldızı gönderirdim.
212.Sen en büyük sevgiyi hakedecek kadar mükemmel, herkesin sevmeyi haketmeyeceği kadar özelsin.
213.Ne seni unutmak gibi bir çaba var yüreğimde, Nede aşkımı körükleyen bir rüzgar , Ne seni görmeden durabilecek kadar güçlüyüm, Ne de kaybetmeye dayanacak kalbim var.
214.Mehtap sularda gümüşten bir iz bırakırken,Gökte yıldızlar parlıyordu.Yalnız kaldığım günler ve *******,Kalbim her yerde seni arıyordu
215.Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa, Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor
216. Seni her özlediğimde kalbime bir yıldız çiziyorum. Seni ne kadarmı özledim? Artık kalbimde bir gökyüzüm var. Çünkü seni seviyorum.
217.Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.
218. Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma......
219. Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla…
220. Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!
221. Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin.
222.Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek…
223. Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere gitmemiz dileğiyle sevgililer günün kutlu olsun!
224. Sen günesin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen hep kalbimde yatan tek sevgilimsin. Sevgililer günün kutlu olsun!
225. Bana bir günün 24 saat, bir saatin 60 dakika ve bir dakikanın 60 saniye olduğu öğretildi ama sensiz gecen bir saniyenin sonsuzluk kadar uzun olduğu öğretilmedi. Yaşamımızın her anında birlikte olmamız dileğiyle sevgilim... Sevgililer günümüz kutlu olsun.
226. Seni sevdiğim kadar yasasaydım olumsuzluğun adını aşk koyardım... Sevgililer günün kutlu olsun biricik aşkım!
227. Doğan her günün sabahında içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiç bir şeye değmezdi yasamak. Sevgililer günün kutlu olsun!
228. Sen çöllerde serap gibisin, engin denizlerde yakamoz gibisin, ışığım sensin, güneşim sensin... Bil ki çok özlendin... Sevgililer günün kutlu olsun!
229. Bugün mavi bulutları avucunuza mutluluğu baş ucunuza sevgimi de usulca kalbinize koyuyorum. Güneş yalnızca sizin için doğsun sizi seviyorum! Sevgililer gününüz kutlu olsun.
230. Ilık bir rüzgar esti buradan, nereden estiğini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen heryere dedi aklıma sen geldın cünki özlenen sendin. Birtanem
231. Biraz buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman takılırsa uzaklara, kulakların ansızın çınlarsa eğer; bilki bir yerlerde delice özleniyorsun…
232. Telefondaki sessiz nefesine, sıcacık gülümsemene, karşımda otururken beni süzmelerine hasret kaldım. İnanki tatlım varlığına, arkadaşlığına, dostluğuna muhtacım. Seni İnanılmaz Özledim.
233. Yüreğim umulmayan yaralarla baş edemezken, bir tatlı aşk gülüşü özledi gözlerim… Ve sen hangi alemde hangi düşlerde isen çabuk gel; çünkü gülüşünü " ÇOK ÖZLEDİM "!
234. Biri var uzaklarda haykırıyor, Biri var uzaklarda seni özlüyor, Biri var uzaklarda seni sensiz yaşamaktan korkuyor, Biri var uzaklarda seni çok ama çok seviyor...
235. Sen Güllere Özenme Güller Sana Özensin. Üzme Tatlı Canını Sen Güllerden Güzelsin. Sevgi Kadar özgür,özgürlük Kadar Vazgeçilmezsin. Sen Varya Sen Herzaman Bitanemsin
236. Oradasın biliyorum ama ulaşamıyorum... Var olduğunu biliyorum ama dokunamıyorum... Konuşuyorsun biliyorum ama duyamıyorum...Uzaktaki sevdiğim seni çok özlüyorum !
237. Kayalarda nilüfer çamlarda gül açarsa güneş dogmayi unutur ay çimenler üstüne düşerse o zaman bende seni unutur başka birini severim...
238. Güllere de aşk olsun, yine de sen kokacaksan… Fallara da aşk olsun, yine de sen çıkacaksan..
239.Yalan sevgilerin, sahte gülüşlerin, tuzak aşkların olduğu yerde buldum seni… her şeyi kaybetmeye değecek kadar kıymetlisin çünkü sahte değilsin
|