Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-07-2007, 01:04 AM   #3
eXacT
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 403
Rep Derecesi : eXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really nice

SEN RÜYALARIN EN GÜZELINI GÖRÜRÜKEN TANRININ SENI KORUMASI ICIN GÖNDERDIGI MELEGIN KANATLARI O KADAR BÜYÜK OLSUNKI SANA KIMSE DOKUNAMASIN. . .

Kalbim hiç bir zaman sıradan bir şey hissetmedi benim. . . Aşktan korumuştu kendini. Sınırsız bir tutku, onu alçaltan bir sarhoşluk uyandırdın sen onda.

BİR SOLUK KADAR YAKİN YİLDİZ KADAR UZAK DERLER SEVGİ İCİN. UZANİRSİN YETİSEMEZSİN YETİSİRSİN DOKUNAMAZSİN DOKUNURSUN VAZGECEMEZSİN VAZGECERSİN AMA UNUTAMAZSİN!!

EGER BENİ BU SOKAKTA, BU MAHALLEDE, BU SEHİRDE BULAMAZSAN SEVGİLİM BİLKİ BEN, GÖZLERİNİN DALDİGİ YERDEYİM. .

SENİ TANİMADAN ÖNCE BEN BENDE DEGİLDİM, OYSA SENİ TANİDİKTAN SONRA, BENDEKİ BENSİZLİGİN ASLİNDA SENSİZLİK OLDUGUNU ANLADİM.

Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar cok sevecegimki bir daha cennetime dönemeyeceksin…

BİRLİKTE YASAYABİLECEĞİN BİRİYLE DEGİL;ONSUZ YASAYAMAYACAGİN BİRİYLE OL, GELİP BOSLUK DOLDURANLARDAN DEGİL;GİTTİGİNDE YERİ DOLMAYANLARDAN OLSUN

gönüller birdir vücutlar ayrı olsada, yaşananlar güzeldir mazide kalsada. umrumda degil dünyalar yıkılsada, biz sevdigimizi unutmayız, uzaklarda olsada

kendini yalnız hissettiğinde, dünde bugünde yarında yüreğin kadar yanındayım. elini yüreğine koy. ben hep oradayım
eXacT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla