Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-07-2007, 01:05 AM   #4
eXacT
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 403
Rep Derecesi : eXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really nice

bataryası zayıflamış hayellerimin kapsama alanı dışında kalan kesimlerine şebeke hatası yüzünden ulaşamadım oysa şimdi yüreğimde full çeken hattımla seninleyim

baharimin solmayan tek gülü eğer birgün beni sevdiğini hatirlarsan o zaman sen bende solmuş olacaksin

Bir gun sevgilim sordu ask nedir diye... Biraz zaman istedim dusuneyim diye, ertesi gun gordum onu bir baskası ile, kulagına fısıldadım ask ızdıraptır diye.

Gül filizlendigi günden beri Günese Asiktir, her ne kadar Günes her gece ayin görkeminde kanip Gülü biraksada.. Gül asla Yildizlara kanip Günesi birakmaz...

BIR CIFT ELA GOZ YUZUNDEN ICIMDE BIR SONBAHAR ACIYOR OYLE ACIYOR KI, ACILAR ACISIZ KALIYOR, MEVSIMLER USTUME DEVRILIYOR,KISLAR KISSIZ KALIYOR...

BEN SENINLE SONSUZDAN GELEN IKI ISIN OLUP INCE KENARLI MERCEGIN ODAK NOKTASINDAN KESISEBILME IHTIMALINI SEVDIM

Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni...
eXacT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla