Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-07-2007, 01:06 AM   #5
eXacT
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 18771
İtibar Gücü: 1441
Rep Puanı : 403
Rep Derecesi : eXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really niceeXacT is just really nice

HAYATIN ACELE SEVDALARI BİR SABRIN EN UZAK KÖŞESİNE VARDIĞINDA ARANILAN GÖZLERİN EN MECHUL GÖZBEBEKLERİ OLURUZ

Herkesi kusurları ile gören bir kimsenin senden de övgü ile bahsetmesini bekleme.

aşk hatalara karşi daima kördür,daima mutluluklara meyillidir.kanun tanimaz,kanatlidir.ve tutuklanamaz.kafalarin bütün zincirlerini kirar gaÇer.aşkim

Beni karanlıktan aydınlıga, yalandan gercege, olumden olumsuzluge goturdugun icin tesekkurler... Seni seviyorum!

Ne mutlu şimdi yanında olanlara,sana dokunup sesini duyanlara,seni tanımadan yanından geçenlere...hepsi sana yakın ama hiç biri kokuna hasret değil...

FIRLATMISTIM KALBIMI UZAGA,EN UZAGA.DENK GELIRDE RASTLAR DIYE BIR YILDIZA...YANILIP SUSTURDUM,AGRIMIN CAGRISINI,CAGRIMIN KOHNEMIS AGRISINI...

önce düstügümde kalkmayi,sonra aleve dokundugumda aciyi, sevmeyi ögrendim, sevilmeyi.herseyi ögrendimde yalniz seni unutmayi ögrenemedim .!
eXacT çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla