Tek Mesajı Görüntüle
Old 02-13-2007, 11:02 PM   #2
onko
Yeni Üye

Teşekkür Etme: 0
Üye No: 8012
İtibar Gücü: 1469
Rep Puanı : 3210
Rep Derecesi : onko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond reputeonko has a reputation beyond repute

Alıntı:
İlk Gönderen CéZaLı Mesajı Göster
nerden buluyon bu kızları yaw... ize gelmio şöleleri zuahah yaw babacan bi de wmv yaparmısın 75 mb yaw.. çok yer tutuor.. bak ben şimdi merak ettim bu videoyu.. ama indiremedim.. çok yüksek.. kota olayı...
açtığım webcam konularını görmüşsündür sanırım.bunlar çektiklerim birde çekemediklerimde oldu.splitcam ile kızları kandırarak yapıyolar genelde bu
çakimleri.ama benimki öyle değil karşılıklı yapıyoruz yani... şeytan tüyümü desem yoksa karşı cinsi cezbetmemi desem bilemiyorum.:biggrin1: bende aviyi wmv ye çevirecek program yok arkadaşım ya. ama kotası dolmamış arkadaşlara tavsiye ederim yani 75 mb a değer.yorum yapan ve beğenen arkadaşlara teşekkür ederim.caplarını altta verdiğim videoyu da en kısa zamanda yüklemeye çalışıcam.
onko çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla