Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-18-2007, 03:18 AM   #2
bordomavi
Geçerken Uğradım

bordomavi Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 3
Üye No: 6607
İtibar Gücü: 1475
Rep Puanı : 1811
Rep Derecesi : bordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enoughbordomavi will become famous soon enough

Alıntı:
İlk Gönderen FiRe_MaStER Mesajı Göster
6)%20 internet hızı artışı=Windows xp professional %80 internet hızını kullanmanıza izin veriyor İnternetinizin hızını % 20 arttırabilmek için
Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qus paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >TAMAM
(önceki bant genişlik ise=20)

* Rezerve Bant Genişliğinin Serbest Bırakılması

Windows XP, ağ aktarım hızının standart olarak yüzde onunu özel işlemler için rezerve eder. Söz konusu sınırlandırmayı kaldırmak için Başlat/Çalıştır ‘a gpedit.msc yazın. Karşınıza gelen ekranda Bilgisayar Yapılandırması altında bulunan Yönetim Şablonları / Ağ / QoS Paket Zamanlayıcı dizinini etkinleştirin. Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin.
bunlar aynı değil mi,
2 kere yazılmış.
ancak altdakinde
Buradaki Ayrılabilir bant genişliğini sınırla kaydına çift tıklayın ve ayarını Devre Dışı olarak değiştirin. eklenmiş.
bu etkin olması gerekmiyor mu.
ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >