Tek Mesajı Görüntüle
Old 03-26-2007, 02:45 PM   #4
Fatix
Geçerken Uğradım

Teşekkür Etme: 14
Üye No: 845
İtibar Gücü: 1468
Rep Puanı : 169
Rep Derecesi : Fatix has a spectacular aura aboutFatix has a spectacular aura about

Alıntı:
İlk Gönderen Bostandere Mesajı Göster
ULAN DALLAMA ordan aldımı nerden biliyon artı sanki siteye ait malmı bunların türkçesi heryerde aynı
Adminmisin moderatörmüsün ne haltsın bilmiyorum ama önce insanlarla nasıl konuşulması gerektiğini öğrenmelisin. Üstteki verdiğin Karate-do sözlüğü sitemiz hizmeti olarak hazırlanmıştır. İsteyenler incelesinler.

Sana tavsiyem eğer bu sitede yetkili isen örnek olmaya çalış. Burada başka sitelerden aldığın yazının altına "falanca siteden alıntıdır" yazmanın bir şahsiyet ve kişilik meselesi olduğunu en iyi sen bilimelisin ama ne yazıkki bundan mahrum kalmışsın.

Çakal.net devamlı girmeye çalıştığım bir forumdu ama artık benim gözümde saygınlığını kaybetti. Site sahipleri her kimse bu konularda dikkatli olmaya çağırıyorum sizleri.

Bende site ve forum yönetiyorum ama şimdiye kadar kalkıp kimseye senin gibi hakaretlerde bulunmadım.

Sanada çok görmüyorum ve seni tebrik ediyorum kendini 2 kelime ile BU KADAR İYİ TARİF etmişsin.

Herkese saygılar.
Fatix çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla