Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-07-2007, 08:07 PM   #7
iktisat_58
Daimi Üye

iktisat_58 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 28171
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 6781
Rep Derecesi : iktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond repute

iki tünel

mısır kızıldenizde tüp geçit yaptırmaya karar verir
yapılan ihaleye,Bir Amerikan,bir Alman,bir Japon firmasıyla birlikte bizim temelin firmasıda katılır.İhaleye katılan Amerikan fiarmasına tüp geçidin nasıl yapılacağı sorulur,
-biz iki taraftan kazmaya başlarız ve ortada birleştiririz fark yaklaşık 1 metre olsada 30 metrelik geçitte bunu kolayca kapatırız der,daha sonra alman firması benzer bir öneriyle farkın 80 cm.olacağını vekolayca kapatabileceklerni söyler,
japonların farkı 50cm.ye indiren önersinden sonra sıra bizim temel'e gelir ve temel projesini açıklar:
-Bizde iki taraftan kazmaya başlarız ortada buluşursak buluşuruz buluşamazsak iki tane tünelimiz olur

çorba

Bir gun adamın bırı bır lokantaya gırmıs ve garsonu çağırıp
-garson bey bana bır ÇORBA gonderır mısınız
-tabıı efendım
der ve yemeği getirir.Adam tam yemeği yerken yemekten kıl çıkar garsonu çağırıp
sizde hiç utanma yokmu der
GARSON
-hayır ama kuru fasülye bulunur istermisiniz
ADAM
-Hııııı....!

Alkol Muayenesi

son model üstüaçık arabayı durduran trafik polisi arabanın sürücüsü olan sonderece güzel sarişına ehliyet sorar.
sarışın:ehliyetnedir
Ruhsat sorar
sarışın : Ruhsat nedir diye cevap verince
polis merkeze telsizle olayı bildirir
Merkezden cevap: Üstü açık çok lüxs bir arabamı sürücüsü güzel bir sarışınmı.?
Polisin cevabı : evet
Merkez Polise: Hiç durma Hemen Pantolonunun Fermuarını indirder.
Polis şaşkınlıkla denileni yapıp pantolonun fermuarını indirirken.
sarışın isyanla ooof yinemi alkol muayenesi

indirdik

Temel kavhede otururken dursun gelmiş temelin suratı asıkmış.Dursun sormuş neden suratın asık diye Temel anlatmaya başlamış geçen gün babamla beşinci katta çay içiyorduk birden babam aşağı düştü arkasından baktım.demiş
-Dursun: eee öldümü demiş
-Temel yok ikinci kattaki çamışır ipinden sekti havaya fırladı
-Dursun: eee öldümü
-Teme:yok telefon tellerinden tekrar havaya çıktı
-Dursun:eee yere düşüp öldümü
-Temel karşıdaki yay fabrikasındaki yaylardan tekrar havaya çıktı
-Dursun:eee öldümü
-Temel:bende baktım yere inmiyo içeri gidip tüfeği aldım indirdim aşağı öldü

azrail

kadının biri çok yaşlıymış çokta çirkinmiş kadın ölecekmiş azrail gelmiş kadın demişki;
-hadi benim canımı al
azrail;
-hayır sen 50 yıl daha yaşayacaksın demiş
kadın buna çok sevinmiş ve estedik ameleyatı yaptırmış ve 50 yaş gençleşmiş ertesi gün arbada giderken kadın ölmüş kadın azraile demişki;
-hani ben 50 yıl daha yaşıyacaktım
azrail;
- ha sen o kadınmıydın bede seni başka bi kadın sanmıştım demiş

boğulmuyorum

Bir gün temel ormanda yürürkene birde bakmış dursun kendini ağaçtan gövdeden asmış,intahar edecekmiş Temel ula napisun Dursun kendimi asiyum demiş.Temel ula benim bildiğim asma boğazdan olur Dursun:ula onuda denedim ama nefes alamiyum

sarışınların iddaası

Íki sarışın beraber televizyonda bir kovboy filmi seyretmektedirler.
Filmin bir düello sahnesinde birinci sarışın arkadaşına;
- Var mısın 10 Lira iddiasına kısa boylu kovboy deüelloyu kazanacak.
- Varım, uzun boylu kazanacak.
Düelloyu kısa boylu kovboy kazanır. Kaybeden parayı uzatır.
Kazanan sarışın: “Koy parayı çantana, ben bu filmi önceden görmüştüm“ der.
Bunun üzerine kaybeden sarışın:
-Ben de görmüştüm de, lakin bu sefer kısa boylu kovboyun tekrar kazanacağını hiç
tahmin etmemiştim.

hitler

Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der.

Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar:
"Selam, ne yapiyorsunuz?"
Hitler cevaplar:
"3. Dünya savasini planliyoruz."
Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"

Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldürecegiz" der.

Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!"

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!"

temel ile dursun bir gün otele

temel ile dursun bir gün otele gitmişler ve temel ben çok yorgunum hemen odama çıkıp yatacağım demiş dursun bende yorgunum demiş ve ardından temel asansöre gitmiş tam bincekmiş görevli asansörde bakım var demiş temel odası 100. katta imiş dursunun ki ise 21.kat dırsun odasına yerleşmiş temel daha merdiven çıkıyormuş ve temel de odasına varmış temel birazdan dinlendikten sonra dursun gelmiş ve temel ben geldim demiş temel balkonda yıldız sayıyormuş dursun yanına gitmiş ve temel napiyosun demiş temel yıldız sayıyorum demiş dursun hemen kaç yıldız saydın demiş temel 99 demiş dursun o zaman bana 99 lira vereceksin demiş temelde çıkarıp vermiş dursun artık gitmiş temel dursun gittikten sonra VAY ENAYİ KANDIRDIM SENİ 100 YILDIZ SAYMIŞTIM DEMİŞ..

deniz neden taşmazmış

öğretmen sınıfta şu soruyu sordu:-nehirler,çaylar,kar ve yağmur suları hep denize dökülüyor.Nasıl oluyor da deniz taşmıyor?Öğrencilerden biri saf saf yanıt verdi:-Suyun fazlasını balıklar içer de,onun için öğretmenim.

iktisat_58 çevrimdışı