Tek Mesajı Görüntüle
Old 04-07-2007, 08:13 PM   #8
iktisat_58
Daimi Üye

iktisat_58 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 28171
İtibar Gücü: 1486
Rep Puanı : 6781
Rep Derecesi : iktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond reputeiktisat_58 has a reputation beyond repute

Bilezik

Bahri ve Ziya Bey’ler bacanak olup, Rana ve Hülya adında sarışın iki kız kardeşle evlidirler.
Beraber bir içki aleminde Bahri Bey, Ziya Bey’e:
-Var mısın bizim sarışınları bu akşam bir zeka testine tâbi tutalım?
- Varım hem biraz eğlenmiş oluruz ve de kazanana bir burma bilezik hediye edelim.
Hanımlar da rıza gösterince Bahri Bey şöyle matrak bir soru sorar;
- Napolyon; “para artı cesaret artı enerji eşittir zafer“ dediği halde niye harbi kaybetti?
Cevap Hülya Hanımdan gelir;
- Sürtünme kuvvetini hesaba katmamıştı da ondan.
Bu hazır cevap hepsinin çok hoşuna gider ve onu galip ilan ederler.
Karısını ilk tebrik eden Bahri Bey olur;
- Afferin karıcığım bir de sarışınlarla alay ederler, manşallah cin gibisin, burma bileziği hak ettin.
- Ama kocacığım ben burma bilezik istemem
- Niçin karıcığım?
- Burulmuş bileziği bileğime nasıl geçiririm?

araba

Temel bir gün kahvenin önüne kırmızı spor bir arabayla gelir kahveye girince Dursun sorar
-ula Temel bu arabayı nerden aldın
-oturun etrafıma da anlatayım
der temel herkez birikir etrafa
-bi gün otoban da otostop çekiyodum güzel bi sarışın durdu bu arabayla üstünde bi mini etek bir de mayo gibin bir üstü vardı beni tenha ormanlık bir yere götürdü ve önce bikiniyi sonra mini eteği çıkardı ve bana benden ne istersen alabilirsin dedi ben de arabayıaldım
dedi temel sonra dursun atladı
-zaten mini etek de sana yakışmazdı temel

ekran koruyucusu

bir gün microscof ölmüs.günahları ve sevapları eşitmiş.oradaki görevliler buna nereye istersen oraya git.bu cehenneme bakmıs deniz var.kumsal var. kızlar var. cennnete bakmıs herkes öyle bakıyormus.oradakilerine demiski ben cehenneme gidecem.içeri girmiski her taraf atesler içinde.geri çıkmıs oradakilerine demiski ben ilk baktığımda deniz,kumsal ve kızlar vardı demis.oradaki görevlilerde demiski;EKRAN KORUCU oğlum.

Eviniz kapalı kalmadı

hasan ile Mehmet ayni köyden olup ayni birlikte askerlik görevini yapmaktadırlar.Mehmet memleket izninden dönünce Hasan ailesi hakkında çok bilgi ister,sorar Mehmet'e:Benim sarı öküz nasıl ?-Senin öküz dedenden iki gün sonra ölmüş,-Dedemde mi ölmüş?-Ninenin ölümüne dayanamamış O da ölmüş,-Ninem demi ölmüş?-Babanın öümüne dayanamamış O da ölmüş,-Babam da mı ölmüş?-Annenin ölümüne dayanamamış O da ölmüş,- Annem de mi ölmüş?Karının ölümüne dayanamamış O da ölmüş,-Yahu karım da mı ölmüş?Çocukların sele kapılıp ölünce O da kahrından ölmüş,-Vah vah,desene bütün ailem yok oldu,evimiz kapalı kaldı ,deyince Mehmet -Yok canım o kadar merak etme babanın borcuna karşılık icra memurları kapınızı alıp gitti eviniz açık kaldı,demiş...

temel ve dursun mutursiklet gezisi

temel bir gün yeni bir motorsiklet alı ve dursun ile bereber bir gezinti ye cıkar baya gezerler va hava kararır tam o sırada önlerinde iki ışk görürler ve dursun temel önumuzda iki motosiklet var der ve temelde ula dursun az bekle ikisunun ortasunda geceum de havamuz olsun temel gaza basar tam iki ışıgın artasına gelince birden devrilirler ve dursun ula temel ne oldi temelde usaum artadaki lambaları yakmayı ünitmiş

düelloya

Adamın biri işten eve gelmiş bir bakmış, karısı başka bir adamla yatakta. Hemen tabancasını almış ve öteki adama:

- ’Madem karımı istiyorsun onu benden erkek gibi al. Seni düelloya davet ediyorum’...

Öteki adam bunu kabul etmiş, ikisi birlikte yandaki odaya girmişler kapıyı kapatmışlar, sonra kadının kocası öteki adama fısıldamış;

- ’Aslında kimsenin canının yanmasına gerek yok, ikimizde havaya ateş edelim sonra ölmüş gibi yere yatalım, karım ilk önce hangimizin yanına koşarsa en çok sevdiği odur’...

Böylece ikisi havaya bir el ateş edip hemen kendilerini yere atmışlar... Kadın silah sesini duyar duymaz koşarak içeri girmiş... Yere yatan iki adama bakmış ve bağırmış.....:

- ’Hayatım çıkabilirsin, ikisi de öldü..!!!!

temel ile dursun

temel ile dursun kahvede otururken
dursun: temele temelcigim herkes aya gıdıyor der bunu duyan
temel: bizde gunese gıderuz der
dursun: temele ama temelcigim biz gunese gıdersek yanarız der
temel de dursuna biz de aksam serinliginde gideriz der

karadeniz fıkrası

Temel bir gün dursuna:
-Ben karadeniz'ü bitireceğüm demiş.
-Bİteramasun demiş.
Temel yüzmeye başlamış.DUrsun:
-Temel karadeniz'ün ortasuna celdün.Bi bukadardaha yüzersan bitereceksın demiş.
Temel:
-ben yoruldim artik ceri döneceğim.
-Ben sağa demiş idum Karadeniz'ü bitiremassın diye

nasrettin hoca eşşeği ile şehirde

nasrettin hoca bir gun esegini alip sehire iner... sehirde dolasirken esegini kaybeder... arar arar bir turlu bulamaz en sonunda pes edip bir otele gider oda kiralar..... odanin kapisini acar ve yatagin duzgunn kirisiksiz oldugunu gorur ve bozmaya kiyamaz yatagin altina uzanir,,, tam o sirada yeni evli cift gerdek gecesi icin bir oda ister... ordada acemi bir calisan olur ve derki,,, \'\'gelin bos oda varsa oraya girin der..... tam nasrettin hocani odasinin kapisini acarlar ve bakarlar oda bos (cunku nasrettin hoca yatagin altinda yatiyo)... tam cift hazirlanir ve yataga girerler ki adam karisina sevgilim gozlerinde butun sehiri goruyorum der,, ve bunu duyan nasrettin hoca kafasini uaztip benimde esegi goruyormusun der
iktisat_58 çevrimdışı