Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-19-2007, 05:33 PM   #19
F.S.Mehmet1453
Aşmış Üye

F.S.Mehmet1453 Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 70
Üye No: 43266
İtibar Gücü: 12102
Rep Puanı : 59275
Rep Derecesi : F.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond reputeF.S.Mehmet1453 has a reputation beyond repute

hayatınızın anlamını bilin!!! birgün yolda yürürken o güne kadar farketmediğim bir mezarlık gördüm o anda titrediğimi hissettim ve omzumda soguk bir elin varlığıyla irkildim. Arkamı döndüğümde 60 70 yaşlarında bir adam bana mezarlıkta bir yakınımın olup olmadığını sordu.Bende hayır dedim.Daha sonra emin olup olmadğımı sordu ve ben eminim dedim adam onla birlikte mezarlığa gelmemi istedi ben gerçekten çok korkuyordum olan bitene bir türlü anlam veremiyordum ama adamın dediğini yapmaya karar verdim birlikte çalılıkların arasından geçerek iki mezarın bulundugu bir yere geldik ve o mezarlıklara dikkatle bakınca mezar taşlarından birinde adımın yazılı olduğunu gördüm adama bu olayın bir şaka olup olmadığı sordum ama o bu sorumu ciddiye almayınca bende diğer mezarın kime ait olduğunu sordum. adam boguk bir sesle o benim mezarım dedi ardından beni hatılıyormusun diye sordu. bütün gücümle hafızamı yokladım fakat bu yaşlı adama ait hiç bir bilgim yoktu artık elimin ayagımın tutmadıgını fark ettim ve ona kim oldugunu sordum. yüzüme bakıyor fakat cevap vermiyordu korktum ve kaçmaya çalıştım ama tekrar tekrar o adamın yanına geliyordum kaçamayacagımı anladım ve korkudan bayılmışım gözlerimi açtıgımda hastahanedeydim yanımda annem ve babam vardı onlara buraya nasıl geldiğimi sordum benim bir kazadan son anda kurtulduğumu söylediler yanımda 60 70 yaşlarında bir adamın ölü olarak yattığını gördüm dikkatle bakınca bu adamın mezarlıkta gördüğüm adam oldugunu farkettim bu adamın kim olduğunu sordum bana benim hayatımı son anda kurtaranın bu adam olduğunu ögrendim.ve inanınki bu olay tamamen GERÇEK...
F.S.Mehmet1453 çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla