Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-21-2007, 11:56 AM   #45
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4237
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

gerdek gecesi

yahudi bir kız bir delikanlıya aşıktır.onunla evlenmek ister fakat ailesi vermeye bir türlü yanaşmaz.kız intihar edeceğini söyler ve ailesini ikna eder yalnız ailesinin bir şartı vardır oda ilk gecesini annesine anlatacak.kız kabul eder ve düğün dernek kurulur evlenirler.Annesi gerdek ertesi hemen kızının yanına gider ve sorar nasıl oldu anlat bakalım. -Ah annesi ah annesi bir güzel oldi bir güzel oldiiiiiiii senin damat yatağın yanına bir masa koydi masanın üzerine birde sandalye sandalyeye çıkti havada bir parande atarak bana sahip oldi çok zevk aldım. anne bunları dinler ve eve gider akşam kocası geldiğinde olanları anlatır kocasına tuh sana sende erkekmisin kaç senedir beni böyle bi sikmedin bizim damat daha ilk geceden kızı böyle sikmiş erkeğim diye gezme diye bağırır. kocanın canına tak eder ve soyun yat ulan karı der.o da yatağın yanına bir masa ve üzerine bir sandalye koyar. kızının evine az sonra hastahane acilden telefon gelir.kız telaşla hastaneye koşar baş hekimi bulur ve doktor bey annemle babama bişimi oldu öldülermi yoksa nolur susmayın bana gerçeği söyleyin diye bağırır.Dr. gayet sakin kızım rahat ol annen de bişi yok ama babanı ananın amından çıkartmaya çalışıyoruz diye söyler.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla