Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-21-2007, 12:34 PM   #126
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4235
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

polis

adamın biri eve giderken bir çocuk görür çocuk çamurdan birşeyler yapar adam merak eder sorar ne yapıyorsun çocuk polis der adam sorar nasıl yapıyorsun su katıyorum kum katıyorum bok katıyorum polis oluyor der adam polis olduğu için çocuğu döver ertesi gün çocuk yine aynı yerde oynar adam gene görür dayanamaz sorar bugün ne yapıyorsun çocuk polis der yine sorar cevap aynı yine çocuğu döver üçüncü gün yine çocuk oynarken adam dayanamaz sorar bugün ne yapıyorsun çocuk sinirli bir şekilde jandarma der adam mereklanır nasıl der su katıyorum kum katıyorum jandarma oluyor der adam sorar neden bok katmıyorsun çocuk sert bir şekilde o zaman polis oluyr der
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla