Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-21-2007, 12:39 PM   #132
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4236
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

salak er

İki komutan aralarında konuşuyorlarmış,
birincisi demişki: en salak asker bende
diğer komutanda : hayır en salak asker bende demiş.

deneyelim askerlerimizi görelim demişler.

her ikiside bölüklerinden 2 tane en safından asker çağırıyorlar.

birinci komutan askerine diyor ki :oğlum şu 1ytl yi al bana çarşıdan bi buzdolabı al da gel demiş.askerde emredersiniz komutanım demiş ve gitmiş.

ikinci komutan yanına gelen askerine diyorki : oğlum gitte bir bak bakayım ben misafirhanedemiyim demiş.askerde emredersiniz komutanım deyip misafirhaneye doğru gitmeye başlamış.

neyse bu iki asker dışarıda karşılaşmışlar.

1. asker diğerine demişki : ya bizim komutan çok salak demiş hafta sonu açık iş yeri olur mu demiş.bende fırsattan istifade dışarı çıktım demiş.

bunu duyan 2. asker de demişki : ya o da bir şey mi benim komutanda daha salak bana git bak bakayım misafirhanedemiyim dedi.yanında telefon var aramak aklına bile gelmedi adamın demiş.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla