Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-22-2007, 09:15 AM   #10
PirincBurgeR
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi : PirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond repute

Öyle durma, canım yanıyor, bakmıyorsun ki göresin yüreğim kanıyor. Öyle durma; ya eylül gibi dol hayatıma yaşayayım seni ya çık gözlerimden akşam güneşi gibi uğurlayayım.

Öyle bakma gözlerinden gözlerime yıkılmaz köprüler kuruluyor. Ya dur ebediyyen ya kay yıldızlar gibi derin bir iç çekiş gibi, damarlarımdan dikenli teller geçirilmiş gibi git hayatımdan.

Git git git.....

Senli günleri yakıyorum soğuk odamda görmüyor musun? Anlamıyor musun? Yosun tutmuş saahillerin birinde kör bıçaklarla kazıdım senli yanlarımı. Deniz tuzu bastım yaralarıma inlemiyorsam, böyle yüzüm donuksa, ağlamıyorsam sevgiyi ipe çektiğimden umut kestiğimden aşk denen şeyin variyetinden.

Git.

Kendini de yanına almayı unutma.

Penceremde durma, aksini düşürme odama, sokağıma şehrime. Onulmaz yaralar açıyor yara üstüne...