Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-22-2007, 09:18 AM   #140
PirincBurgeR
Banned

Teşekkür Etme: 1
Üye No: 44100
İtibar Gücü: 0
Rep Puanı : 2150
Rep Derecesi : PirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond reputePirincBurgeR has a reputation beyond repute

Kadrajların dışına çıkmıştım, biraz hava alıp tekrar kadraja gireceğim, şu aralar yana devrilmiş zamana küsüm...
Papatya yığınını ayaklarıma sermedin biliyorum, yıldızlardan taç yapmadın,bir tek gözlerini verdin bana belki de onlarda yalandı.

Süprizler yapmıyordun adımımın orta yerine, gökleri bilmiyordun,türküleri seslendirmiyordun sadece bilindik şarkıları hissetiriyordun bana ama ben yine de seviyordum seni...

Gece olurdu üstümü örtmüyordun,sabahları uyandırmıyor, ellerime dokunmuyordun, ben yine de seviyordum son sigaram gibi, sen bilmiyordun *******i gündüzlere aşık olduğunu...

Kuşlar uçardı ben kuşlara haber salardım,çabuk gelsin bahar diye, sen duymazdın ...
Yalnızdım tren raylarında, düşerdim taşlara, ezilecek iken beni kenara iten sen yoktun, ama ben yine de severdim seni.

Eski dönemlere inerdi ruhum, çocukluğum sirkelenirdi ayak altlarına düşerdi parçalarım, sen eğilip almazdın benliğimi, yine de severdim tüm varoşların sokaklarında...

Melekler ağlardı halime, sen susardın şehrime, çekip giderdin, terkederdin şehrimi,üzülür birşeyler diyemezdim sana.

Topraklar ağlardı, ben ağlardım, sen görmezdin gözyaşlarımızı, sırtını dayardın gölgelere, büyük büyük adımlar atar yine giderdin, kalırdım yanlızlıkta...

İntihar ederdi bilindik aşk masalları,toz pembe güller sıkılırdı bizden, biz hiç sıkılmazdık yabancılıktan.... Sen olmadık yerlerde, yüzünü çevirirdin yüzüme, ben bahar geldi diye sevinirken, aldatırdın gülüşümü ben ağlar sen gülerdin...

Beklerdim seni,sen gelmezdin ben yine de severdim seni

Sen severmiydin beni? kocaman sevgisizlik içinde......
PirincBurgeR çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla