Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-24-2007, 11:33 AM   #17
UseLanMaz
ÇaKaL Üye

UseLanMaz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1680
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi : UseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond repute

Peynir Soslu Kıtırlar

Malzemeler
ekmek ya da poğaça

Üstü için
peynir
sıvıyağ
yumurta
pulbiber

Yapılışı

Fırın tepsisine ekmekleri dilim dilim kestikten sonra gelişigüzel diziyoruz Daha sonra derin bir kaseye peynirleri ufalıyoruz isteğe göre kaşar peynir veya diğerleride kullanılabilir.az miktarda sıvıyağ döküyoruz ve 1 yumurta kırıyoruz birazda pulbiber ilave ettikmi tamamdır bi güzel karıştırıyoruz.Eğer peynir tuzlu değilse bir miktar tuz da ilave edebilirsiniz. Tepside dizili duran ve bizi bekleyen ekmeklerin üzerine bu güzel karışımı sürüyoruz fırna atıp üzeri kızarıncaya kadar tutuyoruz ve sonra çıkarıp servis yaparaktan afiyetle yiyoruz.

Not : Ekmek yerine poğaça da kullanabilirsiniz farklı bi lezzet oluyor.Poğaçayı ister hazır alın ister kendiniz yapın.. Ekmek olarakda diyet yapanlar kepek ekmeği kullanabilirler.. Bugün ben bu not kısmını uyguladım memnunda kaldım kolay ve hızlı bir lezzet afiyet olsun

UseLanMaz çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla