Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-25-2007, 01:51 PM   #4
Kéan aRs
Aşmış Üye

Kéan aRs Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 125
Üye No: 44060
İtibar Gücü: 4235
Rep Puanı : 10060
Rep Derecesi : Kéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond reputeKéan aRs has a reputation beyond repute

Kim bu Brezilyalı?
Transfer çalışmalarını sürdüren Denizlispor, Brezilyalı bir golcüyle prensip anlaşmasına vardı.

Gol yollarında yaşanan sıkıntı üzerine transfer çalışmalarına hız veren yeşil-siyahlı yönetimin, bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Brezilyalı bir golcüyle prensipte anlaşmaya vardığı ve bu oyuncunun önümüzdeki günlerde Denizli'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.

Bu arada Denizlispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Vestel Manisaspor maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdürüyor. Ülkesinin milli takım kampında bulunan Kamerunlu kaleci Souleymanou'nun dışında tüm futbolcuların katıldığı idmanlarda oyuncuların oldukça hırslı ve istekli olması dikkat çekiyor. Yeşil-siyahlı futbolcular, Vestel Manisaspor'u yenerek ligdeki ilk galibiyetlerini almak ve çıkışa geçmek istiyor.

Basının bazı futbolcuları eleştirmesi sebebiyle geçen hafta basına yönelik "Böyle olursa sizin karşınıza bir daha çıkmam" diyen ve büyük tepki toplayan Teknik Direktör Güvenç Kurtar, söylediği sözlerin ağır olduğunu itiraf etti.

Yerel bir televizyon kanalına telefonla bağlanarak konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kurtar, "Denizlispor'un ligde kalmasında basının büyük payı olduğunu defalarca dile getirdim. Ancak bazı basın mensuplarının oyuncularımı eleştirmesini doğru bulmuyorum. Birkaç basın mensubunun eleştirilerini tüm basına mal etmek doğru değil. Böyle sözler sarf ettiğimi kabul ediyorum" dedi.
Kéan aRs çevrimdışı   Alıntı ile Cevapla