Tek Mesajı Görüntüle
Old 08-26-2007, 05:55 PM   #2
UseLanMaz
ÇaKaL Üye

UseLanMaz Kullanıcısının Avatarı

Teşekkür Etme: 9
Üye No: 44131
İtibar Gücü: 1682
Rep Puanı : 12536
Rep Derecesi : UseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond reputeUseLanMaz has a reputation beyond repute

ürpermek isteyenlere

9_10 yaşarındaydım mutfaga gidiyordum birden evin sokak kapısı açıldı baktım kimse yaktu kapattım.tam adım attım yine açıldı baktım kimse yoktu kapattım ben kapattım o açıldı sonra çok korum ve kapatıp mutfağa bile gitmeden koşarak içeri ailemin yanına gitim söyledim ama kimse bana inanmadı annem giiti baktı kapı kapalıydı hatta kapıyı ii kapamamış olabileceğimi ve bu yüzden açıldığını söylediler ben biliyorumki ben kapattıkça göremediğim birileri kapıyı açıyordu.

annem hala televizyon seyrediyordu bende yatmak için odaya geçmiştim uykuya dalmıştım.üzerime bişey çullandı ve resmen beni boğuyordu.dualar okuyorum mücadele ediyorum yok. anneme bağırıyorum çığlık atıyorum ama nafile televizyonun sesi geliyor annem orda ama beni duymuyor.daha dayanamıyacak hale ggeldim ölüyorum dedim ve kelime_i şaadet getirmeye başladım.resmen ölüm korkusunu yaşadım.ölüyorum derken birden o şey üstümden kalkmaya başladı.kendime geldim ve hemen yataktan kalkıp annemin yanına gittim ve kadıncağıza hiçbir şuçu yokken bağırıp çağırmaya başladım beni duymuyomudun kadın şaşırıp kalmıştı .

alıntıdır

UseLanMaz çevrimdışı